برگزاری دومین نشست کتابخوان در کتابخانه روستایی هدف شهرستان ری

به گزارش راگانیوز به نقل از  روابط عمومی اداره کتابخانه های شهرستان ری، دومین نشست کتابخوان کتابخانه ای در کتابخانه روستایی هدف با تلاش منیره افراز مسئول این کتابخانه و با هدف تداوم هرچه بیشتر و جذب حداکثری اعضای علاقه مند به کتاب و کتابخوانی در این روستا برگزار شد. افراد شرکت کننده در این نشست و خلاصه ای از کتابهایی که ارائه داده اند به شرح زیر است:

کتاب “قصه های پدر بزرگ” نوشته مژگان میر محمد صادقی را نرگس صادقی معرفی کرد؛ یکی بود یکی نبود در یک جنگل سبز و قشنگ لاک پشت دانایی با نوه اش زندگی می کرد. همه حیوانات جنگل لاک پشت پیر را دوست داشتند چون…

کتاب “سکه و کباب” نوشته فرخ زند وکیلی توسط فاطمه خاکباز اینطور ارائه داده شد: در یکی از شهرهای خیلی دور یک مرد کباب پز بود که کباب درست میکرد و برای اینکه بوی کباب بیشتر باشد و مردم دلشان بخواهد چند تکه دنبه روی زغال می انداخت. بخاطر رعایت نکردن بهداشت و متقلب بودن مرد کسی از آن خرید نمی کرد. روزی پیر مرد مسافری جلوی مغازه این مرد نشست و مشغول خوردن نان و پنیر خود شد …

سپس معصومه باور کتاب “داستانهای تولد معصومین (ع) برای کودکان – داستان تولد امام مهدی(ع)” تالیف ناصر نادری را برای حاضران ارائه داد؛ روز شیرین تولد امام مهدی(ع) 15 شعبان سال255یا256 هجری قمری در شهر سامرا در عراق به دنیا آمد. نامش را محمد گذاشتند. لقبش مهدی موعود (هدایت کننده ی وعده داده شده) امام عصر امام زمان، صاحب الزمان، بقیه الله به پا دارنده ی دین خدا قائم قیام کننده…

کتاب “ملیکا مام خورشید عدالت” اثر امین توکلی را نیز ریحانه کربلایی معرفی کرد؛ داستان مربوط به امپراتوری رم و ازدواج دختر قیصر رم ملیکا با امام حسن عسگری می باشد که بعد از جنگ و خونریزی قیصر رم شکست می خورد و مسلمانان پیروز می شوند و ملیکای رومی به همسری ابو محمد در می آید…

کتاب “هفت اورنگ جامی (مردی که گاو شد)” نوشته جعفر ابراهیمی شاهد را مصطفی بربری اینطور معرفی کرد: در زمان ابوعلی سینا دانشمند بزرگ ایرانی مردی به بیماری مالیخولیا مبتلا شد و شروع به ماع ماع کرد و بجای غذای خود از علوفه تغذیه می کرد اطرافیان او را نزد ابو علی سینا برده و ابو علی سینا مرد را مداوا کرد و عقلش سر جایش برگشت و بهبود یافت.

و در پایان کتاب “علوم ترسناک (فسیل های اسرار آمیز) کشفیات دردسر ساز” فیل گیتز توسط محمد محمودی معرفی شد؛ اغلب مردم به دنبال این بودند که حیات چگونه آغاز شد و همه این عقیده را داشتند که خدای توانا همه چیز را خلق کرد. دانشمندان از روی فسیل ها متجه شدند که حیات از کی به وجودآمده.

شهرریکتابخوان
نظرات (0)
Add Comment