وی افزود: این مراسم صبح پنجشنبه برگزار و در پایان مراسم جشن باشکوهی با حضور کودکان حاضر در آستان امامزاده ابوالحسن (ع) برپا شد.
مسئول فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرری تصریح کرد: خاتمه بخش این مراسم تواشیح خوانی قاریان بود.
آرامگاه امامزاده ابوالحسن در قریه آب اندرمان شهرری در سه کیلومتری غربی قصبه کنونی شهر ری و در یک باغ با صفا قرار دارد. این امامزاده در شهرری خیابان شهید رجایی بعد از میدان 13 آبان قبل از بیمارستان هفتم تیر واقع شده است.
ساختمان اصلی بقعه بر اساس نوشته درب وقفی حرم، احتمالاً در زمان قاجاریه احداث شده و بر فراز آن گنبدی با کاشیهای فیروزهای ساختهاند و طرح مرمت و باز سازی آن در سال 1371 هجری شمسی توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرری انجام شده است.
در منابع تاریخی آمده است مساحت داخل بقعه در حدود 70 متر مربع اعلام شده و بر بالای ایوان ورودی آن کتیبهای مشتمل بر اشعار مرثیه به خط نستعلیق گچبری شده که بر روی دری که رواق را به حرم مربوط میسازد. این کتیبه به خط ثلث به طور برجسته مرقوم شده است.
همچنین ضریح چوبی نسبتاً بزرگی که به گفته مؤلف کتاب آثار تاریخی تهران به سبک معروف خانه مربع خراطی شده و در زمان قاجاریه ساخته شده و احتمالاً ضریح فعلی همان ضریح است که روی مرقد نصب شده است. مرقد امام زاده ابوالحسن پوشیده از کاشیهای فیروزهای رنگ بوده و امامزاده در میان ضریح قرار دارد که اخیراً نیز ضریح نقرهای جدیدی توسط شخص خیری برای این بقعه ساخته و نصب شده است. این بقعه از امکانات رفاهی مناسبی برای استفاده زائرین برخوردار میباشد و بنای مزبور جزو آثار تاریخی به ثبت رسیده میباشد
بسیاری از علمای شیعه از جمله آخوند خراسانی، ملا علی کنی، شیخ محمدتقی بافقی، عبدالکریم حقشناس و… به این امامزاده ارادت داشتند.همچنین حضرت آیت الله بهجت در مورد امامزاده ابوالحسن فرمودهاند: اگر کسی به زیارت حضرت عبدالعظیم مشرف شود و امامزاده ابوالحسن (ع) را بشناسد و به زیارت ایشان نیاید جفا کرده است.