طرح نظارت بهداشتی ماه رمضان در ری آغاز شد

به گزارش راگانیوز ؛ فاطمه تاجیک اظهار داشت: این طرح از امروز همزمان با روز نخست ماه مبارک رمضان آغاز و ۵۵ بازرس شبکه بهداشت مراکز غذایی شهرری و شهرهای تابعه را پایش بهداشتی می کنند.
وی بازرسی به نحوه تولید زولبیا و بامیه را یکی از مهمترین ماموریت های بازرسان عنوان کرد و افزود: این شیرینی سنتی از جمله مواد خوراکی پرمصرف در این ایام است که نحوه تولید آن باید به شدت مورد بررسی قرار گیرد.
تاجیک استفاده از رنگ های غیرمجاز و روغن های چند بار مصرف را یکی از رایج ترین تخلفات در میان مراکز تولید زولبیا و بامیه عنوان کرد و یادآور شد: بازرسان اداره بهداشت با کنترل و نمونه برداری از قنادی ها و مراکز تولید این شیرینی ها بر عملکرد این واحدهای تولید نظارت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: مجازات بسیار سنگینی از جمله حبس برای افرادی که از رنگ های غیر مجاز در تولید رولبیا و بامیه استفاده می کنند، پیش بینی شده است.
تاجیک در پایان عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلفی در تهیه و عرضه زولبیا و بامیه و سایر اقلام خوراکی می توانند این موارد را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

ایرنا

رسیدگیشهرریماه رمضانمواد غذایینظارت
نظرات (0)
Add Comment