راگا نیوز: شاید بسیاری از تهرانیها در دولتآباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمههای ایران تفاوت دارد.
به گزارش راگا نیوز به نقل از فارس، شاید بسیاری از تهرانیها در دولتآباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقینشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و … در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.
قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمههای ایران تفاوت دارد.
برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را میپزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را میکوبند و پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول میکشد.
عکسهای خبرنگار فارس از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را میتوانید در زیر ببینید.