آرشیو انعکاس
برای دسترسی به بخش های اصلی سایت از این قسمت استفاده کنید

قیمه نجفی دولت‌آباد در کنار دجله + عکس

 

راگا نیوز: شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.
: قیمه نجفی دولت‌آباد در کنار دجله + عکس
 
به گزارش راگا نیوز به نقل از فارس، شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقی‌نشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و … در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.

قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را می‌پزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را می‌کوبند و پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول می‌کشد.

 

عکس‌های خبرنگار فارس از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را می‌توانید در زیر ببینید.

 

 

 

 

 






ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.