زهرا حیدری گفت: این مرکز برای ۶۰ کارمند و تکنسین و ۶۰ پزشک مختصص ایجاد اشتغال کرده و در رابطه با بخش های مختلف این مرکز، ۱۸۰ نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار می شوند.
وی با بیان اینکه این مرکز بخشی از مشکلات پزشکی و درمانی مردم جنوب تهران و شهرری را رفع می کند افزود: این مرکز در فضای ۳ هزار و ۴۰۰ متری و با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد ریالی ساخت و تجهیز شده است.
حیدری گفت: مقوله بهداشت و درمان همواره در زندگی مردم اهمیت زیادی دارد و هر سرمایه گذاری در این بخش ضروری و به نفع آحاد مردم است.
وی با اشاره به محرومیت های مردم ری در بخش بهداشت و درمان گفت: حق این مردم کمتر از سایر نقاط تهران و کشور نیست و توسعه بخش های درمانی باعث می شود که مردم جنوب تهران در مراکز دیگر بخش های شهر سرگردان نشوند.
وی گفت: بسیاری از بیماران در جنوب تهران و شهرری که دچار حادثه می شود به علت بعد مسافت تا رسیدن به مراکز مناسب درمانی فوت میکنند و یا به ضایعات جبران ناپذیری دچار می شوند.
حیدری در بخش دیگری از اظهارات خود با گلایه از مسئولان شهرستان در مورد عدم حمایت از ساخت این مرکز گفت: انتظار بیشتری از مسئولان شهرستانی و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی داشتیم.
وی با بیان اینکه در این مراسم مسئولان شهرستانی را دعوت کردیم اما هیچکدام حضور نیافتند افزود: از برخی مسئولان گله مندی زیادی داریم.
ایرنا