نظارت دقیق بر اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی مهمترین برنامه کارشناسان در این برنامه بود؛ بازرسان با هدف تأمین سلامت شهروندان و مسافران نوروزی طبق برنامه منظمی از واحدهای مختلف صنفی بازدید کرده و در همین نظارتها موفق به کشف 349 کیلوگرم مواد غذایی فاسد شدند که پس از طی مراحل قانونی نسبت به معدومسازی آنها اقدام کردند.
گفتنی است، در همین مدت 3 هزار و 947 مورد بازدید از اماکن مختلف انجام شد؛ بیشترین بازدیدها از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بوده و پس از آن بازدید از اماکن عمومی و بینراهی در اولویتهای دوم و سوم قرار داشت.
نمونهبرداری از آب آشامیدنی، آب استخر و مواد غذایی بخش دیگری از فعالیتهای بازرسان شبکه بود؛ حدود 100 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی و 200 مورد نمونهبرداری از آب نیز در همین مدت انجام شده است.
738 مورد کلرسنجی آب نیز با هدف نظارت بر سلامت آب مصرفی شهروندان انجام شد که 99 درصد نمونهها از کلر کافی برخوردار بود.