آرشیو انعکاس
برای دسترسی به بخش های اصلی سایت از این قسمت استفاده کنید

امام جمعه شهرری: مردم از روحانیت پاکی و خلوص را انتظار دارند

به گزارش راگانیوز ، حجت الاسلام سید علی شاهچراغی روز چهارشنبه در همایش پیام منشور روحانیت امام خمینی(ره) با بیان اینکه حتی کوچکترین ناپاکی و فساد نباید در روحانیت رخنه کرده و وجاهت آن را از بین ببرد افزود: آسیب های اجتماعی متوجه روحانیت است و باید در این زمینه پاسخگو بوده و مسئولانه عمل کند.
وی با بیان اینکه خدمات متقابل روحانیت و انقلاب نیازمند بررسی و مطالعه بیشتر و بهتری است افزود: عزت امروز روحانیت و فرصتی که برای خدمت و ترویج معارف اسلامی در اختیار دارد مدیون انقلاب اسلامی است.
شاهچراغی ادامه داد: روحانیت باید از فرصت انقلاب اسلامی و امکاناتی که به برکت آن در اختیار گرفته است استفاده کرده و معارف اسلامی را در ایران و سراسر جهان تبیین و تبلیغ کند.
وی تصریح کرد: شکرانه عزت روحانیت در انقلاب اسلامی این است که نسبت به مسائل کشور بی تفاوت نباشد و در همه صحنه هایی که لازم است روحانیت در صحنه وحتی پیشرو باشد همانگونه که تاکنون اینطور بوده است حضور داشته باشد.
شاهچراغی با بیان اینکه در زمان طاغوت حتی حضور یک ساعته در رسانه های سراسری یکی از آرزوهای روحانیون دلسوز و مبلغ بود افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی، اسلام و روحانیت مبلغ آن در هزار نقطه از بیش از صدها کشور دنیا جایگاه مذهبی، تبلیغی و آموزشی دارد و مشغول ترویج معارف اسلامی و دینی است.
وی با بیان اینکه روحانیت منتی بر سر انقلاب اسلامی ندارد افزود: البته پیروزی انقلاب اسلامی با تلاش روحانیت و در راس آنان امام خمینی(ره) و پشتیبانی مردم انقلابی حاصل شد و اولین گروهی که ندای حق طلبی و ضد طاغوتی حضرت امام(ره) را شنید و در مسیر آن حرکت کرد روحانیت مبارز و آزاد اندیش بود.
شاهچراغی گفت: در زمانی که امکانات امروز مثل تلویزیون، رادیو و سایر رسانه ها الکترونیک امروزی وجود نداشت روحانیت با سختی ها زیاد و خطرات زیاد پیام انقلاب امام(ره) را به دورترین نقاط کشور برد و زمینه ساز بیداری مردم در برابر رژیم پهلوی شد.
همایش پیام منشور روحانیت امام خمینی(ره) با حضور ائمه جمعه، جماعات و جمعی از طلاب شهرستان ری در مسجد ارشاد شهرری با هدف بازخوانی و نگرش مجدد به منشور روحانیت حضرت امام(ره) برگزار شد.
امام خمینی(ره) در سال پایانی حیات بابرکت خود(سوم اسفند 1367) نامه ای نسبتا طولانی به قشرعظیم و تاثیرگذار روحانیت با عنوان «منشور روحانیت» نگاشت و در آن به تبیین دیدگاه های خود پیرامون کارنامه و وظایف روحانیت پرداخت و سره را از ناسره جدا کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.