جمالی پور در این جلسه با بیان اینکه نیروی انسانی مهمترین و مؤثرترین عنصر در توسعه اقتصاد است، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی از عناصر مختلفی تشکیل شده است که چرخ توسعه اقتصادی را حفظ می کند .
وی افزود: اگر ظرفیت و توان اقتصاد آنقدر قوی باشد که در مقابل حوادث و مشکلات آسیب نبیند از آن به اقتصاد پایدار یا اقتصاد مقاومتی تعبیر می شود .
فرماندار شهرستان ری با تأکید براینکه باید ظرفیت های در اختیار را بطور صحیح هدایت کنیم، گفت: هدایت و بهره مندی از منابع و ظرفیت ها باید در راستای توسعه و رشد اقتصادی باشد .
جمالی پور ایجاد نظم و همگرایی بین مدیران دستگاهها را باعث مرتفع شدن بسیاری از مشکلات دانست و اذعان داشت: بسیاری از کارها با پشتیبانی از یکدیگر و با همدلی و همزبانی به سرانجام می رسد .
وی تصریح کرد: دیدگاه رهبر معظم انقلاب از اقتصاد مقاومتی، تولید قدرت ملی است و با این دیدگاه و افزایش ظرفیت تولید می توانیم به اقتصاد پایدار دست بیابیم .
جمالی پور با بیان اینکه در صنایع بزرگ و مهم بخش خصوصی می تواند ورود پیدا کند، ادامه داد: اگر صنایع کشور به بخش خصوصی سپرده شود، موضوع فیش های نجومی بوجود نمی آید زیرا در بخش خصوصی دریافت و پرداخت حقوق بدون ارتباط دولت و با سلیقه سرمایه گزاران این بخش صورت می گیرد .
وی در ادامه با اشاره به تصفیه خانه های سرخه حصار و فیروزآباد گفت: با افتتاح این مراکز تصفیه بسیاری از مشکلات آب در این مناطق حل می شود .
فرماندار شهرری در پایان به نقش مؤثر مساجد، روحانیون و خبرنگاران در فرهنگ سازی، مدیریت ظرفیت ها و اصلاح فرهنگ تأکید و خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه رسانه در این زمینه از تولید مؤثرتر خواهد بود .
رؤسای ادارات نیز در این جلسه به بیان گزارش اقدامات خود در این زمینه و مشکلات و موانع آن پرداخته و تبادل نظر کردند .