به گزارش راگانیوز، زاهدی سرپرست دفتر حمایت از حقوق خانواده و کودکان دادگستری با اشاره به ضرورت توجه به زنان زندانی به عنوان قشری آسیب دیده در اجتماع گفت کم توجهی به این گروه از زندانیان باعث بروز و افزایش آسیبهای اجتماعی در جامعه خواهد شد.
وی افزود: جهت توسعه فعالیت های قرآنی و فرهنگی همکاری هر دو مجموعه لازم است تا انشا الله شاهد توسعه هر چه بهتر برنامه های فرهنگی بین مددجویان باشیم.
مهدی محمدی مدیر ندامتگاه ضمن تشریح فعالیتهای فرهنگی و اشتغال و حرفه آموزی بطور مشروح، با تاکید بر تأثیر باورهای دینی و عقیدتی در پیشگیری از بروز ناهنجاریها اظهار کرد: در نگاهی به علل اصلی بروز جرم در جامعه، ضعف باورهای دین و معنویت در افراد، به عنوان اولین علت شناخته میشود؛ بنابراین در مراحل زندانبانی اسلامی، پرداختن به امور دینی، تقویت باورهای مذهبی زندانیان، مأنوس کردن آنان با نماز، قرآن و احکام اسلامی، همچنین آشناسازی آنان با سیره و زندگی ائمه معصوم(ع) جزو اولویتهای فعالیتهای فرهنگی محسوب میشوند.
در ادامه بازدید کنندگان از تمامی اماکن فرهنگی شامل کتابخانه، نمازخانه، سالن های آمفی تئاتر و ورزشی، امورات قرآنی و تواشیح، اشتغال و حرفه آموزی و کارگاه بازدید که توسط مسئولین مربوطه توضیحات لازم ارائه شد.