زهرا اصلانی کارشناس تغذیه و زهرا مردانی کارشناس بهداشت محیط مرکز باقرشهر برای کارکنان و آشپزهای این تالار اصول تغذیه صحیح را تدریس کردند.
در این جلسه ضمن بررسی نمک مصرفی تالار ازنظر یددار بودن، در خصوص اهمیت مصرف نمک یددار و نقش آن در سلامتی صحبت شد.
همچنین در مورد اهمیت کنترل مصرف نمک صحبت شد. اصلانی با اشاره به مضرات مصرف نمک زیاد از حاضران خواست تا به این موضوع در هنگام پخت غذا دقت کنند.
در ادامه در مورد بهترین شیوههای پخت غذا صحبت شد.
کارشناس شبکه با تأکید بر مضرات روغن، بهترین شیوه پخت غذا را کباب کردن، بخارپز و آبپز کردن دانست.
گفتنی است این جلسه با استقبال خوب کارکنان و آشپزهای تالار همراه بود و در بررسیها مشخص شد نمک مصرفی در تالار نمک یددار بوده و مسئولین تالار از روغنهای سرخکردنی برای سرخ کردن و روغن مایع برای پخت غذا استفاده میکنند.