آیتالله ریشهری: جایگاه خاص حضرت عبدالعظیم (ع) شناخته نشده است
راگا نیوز: تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) با انتقاد از ناشناخته ماندن شخصیت حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) گفت: به جایگاه و منزلت خاص حضرت عبدالعظیم الحسنی علیهالسلام به اندازه شایسته پرداخته نشده است.
به گزارش راگا نیوز، آیتالله محمد محمدی ریشهری ساعاتی پیش در دیدار با اعضای انجمنهای اسلامی اصناف بازار تهران به تبیین مباحث مدیریتی دیدگاه اسلام و ارتباط هرچه بیشتر مردم تهران با فضایل معنوی حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) پرداخت و افزود: افراد باید سعی کنند همواره و در همه امور از انسانهای خبره استشاره کنند و تنها به فکر خود در امور مدیریتی اکتفا نکند، استشاره و استخاره مکمل یکدیگر هستند.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) با انتقاد از ناشناخته ماندن شخصیت حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) اظهار کرد: ما در میان امامزادگان کسی را سراغ نداریم که زیارتش مساوی با زیارت حرم امام حسین (ع) باشد، ولی متاسفانه قدر ایشان را به اندازه کافی ندانستهایم.
وی با اشاره به خاطرات یکی از نزدیکان علمای شهر تهران در ارتباط با شخصیت حضرت عبدالعظیم (ع) ادامه داد: ایشان در زمان رضاخان به دلیل سخنرانیهایشان علیه رژیم تبعید و پس از مدتی برای نجات خود به درگاه ایزدی متوسل میشوند، در خواب آن شب خود حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) را در محفلی یافته و از ایشان میخواهند که برای آزادی او دعا کنند، حضرت خطاب به فرد میگویند تا زمانی که در تهران بودید به سراغ ما نمیآمدید! در این حال آن فرد شرمنده میشود ولی حضرت با لبخند میفرمایند «سعی کنید پس از این نیز به سراغ ما بیایید»، و او زمانی که صبح از خواب برمیخیزد حکم آزادیش توسط پاسبان آن منطقه آماده شده بود، در هر حال باید به این نکته توجه داشته باشیم که حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) انتظار ارتباط معنوی بیشتری را از سوی مردم تهران دارند.
محمدی ریشهری با اشاره به توصیههای مدیریتی پیامبر اکرم (ص) به حضرت علی (ع) عنوان کرد: آن حضرت تاکید فراوانی به استفاده از دو مبحث استخاره و استشاره در انجام امور مختلف مدیریتی دارند و مطمئنا افرادی که طلب خیر از خداوند کنند، در هیچ کاری دچار حیرت و پشیمانی در انجام امور نمیشود البته این استخاره به معنای طلب خیر از خداوند و در روایات به معنای استخاره با دعا است.
وی به مبحث استشاره نیز اشاره کرد و افزود: افراد بایستی سعی کنند همواره و در همه امور خود از انسانهای خبره استشاره و طلب مشورت کرده و تنها به فکر خود در امور مدیریتی اکتفا نکند، استشاره و استخاره مکمل یکدیگر هستند و هیچ کدام انسان را از دیگری بینیاز نمیکند، انسان باید سعی کند ابتدا با خداوند مشورت کند و سپس اگر مسئلهای به ذهنش رسید با دیگران نیز آن را در میان بگذارد.
احمد کریمی اصفهانی، دبیرکل جامعه انجمنهای اسلامی اصناف و بازار نیز در ادامه این برنامه طی سخنانی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس به توطئه یک پارچه استکبار جهانی برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: به حمدالله با اقتدار نیروهای پر توان کشورمان همواره توانستهایم سربلند از این توطئهها خارج شویم و در موقعیت مناسبی قرار گرفتهایم.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) تصریح کرد: اصناف و بازاریان از ابتدای تاریخ کشور در سنگرهای اولیه دفاع از کشور قرار داشتهاند و در انقلاب اسلامی نیز همواره پیرو امام و روحانیت و همچنان نیز در خط رهبری قرار دارند.
حاضران در این مراسم پس از زیارت حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) از دارالشفای کوثر و موزه حرم مطهر دیدن کردند.