افتخاری دیگر از بانوان جنوب تهران
راگا نیوز:همواره جنوب تهران مهد پرورش قهرمانان ورزشی بوده که باعث افتخار ایران و ایرانی بوده اند این بار دو بانوی ورزشکار باقرشهری افتخاری دیگر آفریدند
به گزارش راگا نیوزخانم «صدیقی» یکی از این ورزشکاران است که بیش از یک دهه است به عنوان بانوی ورزشکار به ورزش حرفهای مشغول است. وی که سالها پیش پدر خود را نیز از دست داده است باید در کنار انجام ورزش حرفهای خرج زندگی را نیز تامین کند که این مسئله مشکلات این بانوی ورزشکار را دو چندان میکند.
وی در توضیح شغل خود میگوید: در شرکتی فعالیت میکنم که در برخی مواقع نیز باید به کارهای سنگین روزمره اقدام کنم و با توجه به شغل و همچنین ورزش حرفهای که انجام میدهم سختیهای زیادی را باید متحمل شد تا بتوان به مرتبههای قهرمانی آن هم در سطح جهان دست یافت.
حمایت «هیچ»/قهرمانی جهان با رعایت موازین دینی
این بانوی موفق ورزشکار که در مسابقات جهانی 2013 فرانسه در رشته رزمی «ووینام» به مقام سوم دست یافت با تشریح مشکلات عدیده ورزشکاران به خصوص ورزشکاران رزمی و در نهایت بانوان ورزشکار میافزاید: در طول این سالها هیچ کس از ما ورزشکاران سراغی نگرفته، حمایتی نکردهاند، هیچ قرارداد مالی با ما منعقد نمیشود و به هیچ عنوان ما ورزشکاران رزمی را نباید با فوتبالیستها که میلیاردی پول میگیرند مقایسه کرد. در ضمن باید مسائل پوشش حجابمان را نیز که در کشورهای دیگر دنیا با اعتقاداتی که داریم پایبند هستیم نیز اضافه کرد چون بانوان ورزشکار با رعایت موازین دینی در ورزش حرفهای موفق میشوند.
اردو نداریم، هزینه سفرمان هم باید خودمان بپردازیم
خانم «فاطمه یاوری» نیز دیگر ورزشکار مطرح کشورمان است که که شاگرد خانم صدیقی هم به حساب میآید، وی نیز یکی دیگر از دختران قهرمان ایرانی است که حدود 8 سال است به ورزش روی آورده است و در دو سال اخیر نیز به صورت حرفهای در ورزش رزمی «ووینام» فعالیت میکند.
این بانوی موفق ورزشکار در توضیح قهرمانی خود عنوان میکند: توانستیم با توکل به خدا و تلاشهای شبانهروزی در مسابقات جهانی فرانسه مقام دوم را کسب کنم. خیلی سختی کشیدیم، هیچ حمایتی از ما نمیکنند. حتی مربی برای ما نمیگذارند، اردو نداریم، حتی هزینه مسابقات جهانی را که در حدود 60 میلیون ریال شد از جیب خودمان پرداخت کردیم. فدراسیون میگوید بودجه ندارد و خودمان باید خرج تغذیه و مابقی هزینهها را میپراختیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای کسب قهرمانی از دارو و مکملی هم استفاده کرده است، بیان میکند: ما به هیچ عنوان دارویی مصرف نکردیم، حتی در مصرف مکملهای ویتامین نیز با توصیه مربیمان بیشترین احتیاط را انجام میدادیم و بیشتر سعی میکردیم کمبودهای تغذیهای خود را با مواد غذایی مناسب جبران کنیم.
این ورزشکار ایرانی مطرح جهان که در یکی از نقاط پائین شهر (باقرشهر) زندگی و به تمرین ورزشی میپردازد، میگوید: کسب عنوان دومی مسابقات جهانی 2013 فرانسه و رقابت با ورزشکاران 55 کشور جهان کار آسانی نبود و باور کنید هیچ حمایتی از ما نشد و فقط خدا بود و تلاش خودمان و متاسفانه آن نگاه و توجهی که به ورزشکاران فوتبالیست میشود در مورد ما صدق نمیکند.
بانوان قهرمانی که دارو مصرف نکردند
اکبر خزائی داور بینالمللی فدراسیون جهانی IFBB که مربی و مشاور ورزشی این دو بانوی ورزشکار نیز بوده است در توضیح فعالیت ورزشی آنان میگوید: این دو ورزشکار مطرح کشورمان به هیچ عنوان از دارو برای کسب نتایج در مسابقات جهانی استفاده نکردند و این مسئله یکی از برگه برندههای آنان به حساب میآید.
وی ادامه میدهد: 50 درصد موفقیت یک ورزشکار به برنامه ورزشی از جمله بدنسازی، تغذیه، استراحت، آرامش روحی و روانی وابسته است و 50 درصد دیگر موفقیت هر ورزشکار به استعداد ورزشی آن که شامل مولفههای اکتومورف، اندومورف و مزومورف است وابسته بوده که در دنیای ورزش به آن استعداد ورزشی میگویند، مثلاً هر چقدر عدد مزومورف بالا و عدد اکتومورف و اندومورف پایین باشد آن شخص ورزشکار مستعدتر است. به طور مثال آرنولد شوارتزینگر قهرمان اسطوره ای پرورش اندام جهان، عدد مزومورف وی 14 و عدد اکتومورف وی یک و عدد اندومورف این ورزشکار مطرح جهان، یک بود و به دست آوردن این عددها توسط کارشناسان آندرو پومتریست یا استعدادیابهای ورزشی صورت میپذیرد.
وی با بیان اینکه مکملهای ورزشی استاندارد به هیچ عنوان جزو داروهای دوپینگ به حساب نمیآید، عنوان میکند: مثلاً براساس نتایجی که از ورزشکاران المپیک 1998 سیدنی گرفتند 80 درصد قهرمانان این دوره از المپیک از ماده کراتین استفاده کرده بودند ولی این ماده جزو داروهای دوپینگی به حساب نمیآید، با این حال این دو بانوی ورزشکار ایرانی که توانستند رتبههای جهانی را در مسابقات فرانسه کسب کنند و پرچم پرافتخار ایران را بار دیگر در سکوهای مطرح دنیا برافراشتند به هیچ عنوان از دارو برای کسب نتیجه در مسابقات استفاده نکردند و این مسئله اهمیت و بزرگی کار آنان را بیشتر نمایان میکند.
دختران امروز ایران اسلامی همچون پسران در کارزار زندگی روزمره تلاش و کوشش میکنند که در برخی مواقع حاصل دسترنج پسر و دختری را نمیتوان از مذکر و مؤنث بودن آنها سنجید. دختران همیشه سمبل مهربانی و عطوفت در خانه برای پدر، مادر، برادران و خواهران خود بودهاند ولی امروز باید شجاعت، سرزندگی، تلاش و کوشش و جسارت سرچشمه گرفته از پویایی را نیز به آن اضافه کرد.