ملکی گفت: ایجاد تغییرات مثبت در دانش، نگرش و رفتار دانشآموزان نسبت به سلامت روان و تبیین و تقویت اهمیت جایگاه سلامت روان در نظام تعلیم و تربیت از اهداف برگزاری برنامههای هفته بهداشت روان است.
وی در ادامه اظهار کرد: بهداشت و سلامت روان نوجوانان وجوانان موضوعي است كه به توجه جدي نياز دارد. امروزه با استفاده از برنامه هاي مختلف مانند آموزش مهارت هاي زندگي، آموزش بهداشت روان ، مداخلات بهداشتي مبتني بر مدرسه و نيز درمان هاي تخصصي، مي توان به كودكان كمك كرد تا زندگي مفيدتر و رضايتمندانه تري داشته باشند.
این مقام مسئول به نقش مدارس در ارتقاي بهداشت روان اشاره کرد و افزود: مدرسه براي بهبود زندگي بسياري از كودكان و نوجوانان فرصت بسيار مناسبي فراهم مي كند. به موازات حركت ملت ها در جهت آموزش همگاني، نقش مدارس در ارائه خدماتي مانند خدمات بهداشت روان در امور تحصيل اهميت روزافزون يافته است.
شایان ذکر است هفته بهداشت روان با شعار ” کمک های اولیه روان شناختی و سلامت روان برای همه” از 24 تا 30 مهرماه می باشد که ارسال بروشور با موضوع سلامت روان به مدارس و انجام مسابقات و نقاشی در مدارس توسط دانش آموزان و برگزاری جلسات ویژه مشاورین مدارس از جمله اقدامات انجام گرفته در این هفته می باشد.