به گزارش راگانیوز ، سعید استاد فرج همزمان با چهلوهشتمین سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی در گفتوگو با خبرنگار فارس در جنوب استان تهران اظهار داشت: تاریخ ایران زمین، تاریخ پهلوانی است و آیین آن خردورزی، رادمردی و فتوت، راستی و مردمداری و البته ولایت و محبت پیامبر اعظم (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت علیهمالسلام را همیشه سرلوحه خود قرار داده است.
وی ادامه داد: جهان پهلوان تختی نماد و مظهر ورزش زورخانه و گود مقدس که این میراث معنوی نیاکان بر خردورزی، مردمداری و تلاش برای ساختن دنیای بهتر تأکید دارد و زبانزد جهان و جهانیان است.
شهردار باقرشهر، جاودانگی تختی را برگرفته از میراثداری فرهنگ، گود مقدس و جلوهگری در تاریخ معاصر دانست و افزود: امیدواریم با تجلیل از نام و یاد این پهلوان نام آشنا کشور و المپیک از ارزشهای جوانمردی، پهلوانی، مردانگی و ورزش پاسداری حراست و پاسداری کنیم و در گسترش و ترویج این فرهنگ تلاش کرده و این مهم را سرلوحه و سرمشق جامعه ورزش کشور قرار دهیم.
وی بر جایگاه والای ورزشهای زورخانهای و لزوم پرورش مرام، فتوت و جوانمردی تاکید کرد و بیان داشت: با توجه به اهمیت این موضوع و گسترش هرچه بهتر فضاهای ورزشی احداث زورخانه حضرت سیدالکریم (ع) در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت و در یک اقدام جهادی در مدتی کوتاه این مجموعه با حضور پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت و ورزش و جوانمردی به برهبرداری رسید.
استاد فرج تأکید کرد: با ایجاد این مجموعه تلاش شد این مکان ورزشی که روح معنویت بر آن حاکم است و شاهد افزایش معنویت در بین جامعه ورزشی باقرشهر هستیم.
وی با بیان اینکه امروز جامعه ما بیشتر از هر چیز دیگر نیازمند تربیت و پرورش مرام پهلوانی، گذشت، فتوت، جوانمردی، ایثارگری، فداکاری و … است که امیدواریم بتوانیم در باقرشهر این محیطهای فرهنگی ورزشی را افزایش دهیم.
شهردار باقرشهر در پایان با اشاره به پروژههای فرهنگی ورزشی مدیریت شهری باقرشهر در حوزه ورزش تصریح کرد: احداث خانه ژیمناستیک زنده یاد حجتالاسلام والمسلمین مرتضی سعیدی که یکی از تخصصیترین سالنهای ورزشی در سطح استان تهران است و قابلیت برگزاری مسابقات کشوری و بینالمللی را دارد در شهرداری باقرشهر در حال پیگیری است و همزمان با ایام دهه مبارک فجر سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
غلامرضا تختی مشهور به جهان پهلوان تختی قهرمان و پهلوان اسطورهای ایران در پنجم شهریور 1309 در تهران بهدنیا آمده و پس از طی کردن دوره نوجوانی و ورود به کشتی قهرمانی در المپیک 1956 ملبورن به همراه حبیبی نخستین مدالهای طلای تاریخ ورزش ایران در بازیهای المپیک کسب کرد.
وی با یک مدال طلا و دو مدال نقره المپیک، دو طلا و دو نقره قهرمانی جهان و یک طلای بازیهای آسیایی در فهرست برترینهای قرن فیلا در جایگاه سیزدهم قرار دارد.
غلامرضا تختی همچنین سه بار قهرمان کشتی پهلوانی و پهلوان اول ایران شد.
تختی که در اوج محبوبیت در میان مردم قرار داشت در هفدهم دی 1346 در اتاقی در هتل آتلانتیک تهران به طرز مشکوکی درگذشت و ابهامها در مورد علت واقعی مرگ وی پس از 48 سال هنوز پابرجاست.