آرشیو انعکاس
برای دسترسی به بخش های اصلی سایت از این قسمت استفاده کنید

رسیدگی به تخلفات انتخاباتی کهریزک در هیئت اجرایی بررسی می شود/ هرگونه اعتراض و تجمع بدون اخذ مجوز پیگرد قانونی دارد

به گزارش راگانیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری، هادی تمهیدی معاون سیاسی فرمانداری شهرستان ری، ضمن قدردانی از حضور حداکثری مردم در انتخابات، اظهار داشت: بیش از ۳۴۲ هزار نفر در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستای شهرستان ری شرکت کردند.
وی افزود: بر این اساس، حجت‌الاسلام حسن روحانی با ۱۸۶ هزار و ۸۳۱ رأی، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی با ۱۳۷هزار و ۲۶۱ رأی، سیدمصطفی آقامیرسلیم با ۴ هزار و ۹۸۷ رأی و سیدمصطفی هاشمی‌طبا با یک هزار و ۸۹۰ رأی حائز آرا در شهرستان ری شدند.
معاون سیاسی فرمانداری شهرستان ری با بیان اینکه شاهد رشد چشم‌گیر مشارکت مردم در این دوره از انتخابات بوده‌ایم، گفت: تعداد ۴۶۸ شعبه در بخش مرکزی(منطقه۲۰شهرداری تهران) و شهرهای کهریزک، باقرشهر و کهریزک و روستاهای شهرستان ری تعیین شده بود که بیش از ۷۰ درصد واجدین شرایط در پای صندوق های رأی حضور یافتند.
تمهیدی درخصوص تخلفات صورت گرفته در کهریزک مبنی بر خرید رأی و اعتراض برخی از کاندیداهای شورای شهر به نتیجه انتخابات، بیان کرد: مطابق قانون بعد از اعلام اسامی منتخبین، کسانی که به روند انتخابات اعتراض دارند، شکایت خود را به هیئت اجرایی مستقر در فرمانداری اعلام کنند.
وی با بیان اینکه هیئت اجرایی به این موارد رسیدگی و تصمیمات لازم برای برخورد با تخلفات اتخاذ می کند، تاکید کرد: غیر از این شیوه ما هیچ روش دیگری را توصیه نمی کنیم و هرگونه اعتراض و تجمع که فاقد مجوز باشد قطعا غیر قانونی است و افرادی که مرتکب اقدامات غیرقانونی بشوند تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
معاون سیاسی فرمانداری شهرستان ری ادامه داد: مطابق قانون در شهرهای زیر یکصدهزار نفر کسانی می توانند به شورای شهر رأی بدهند که حتما یک سال سابقه سکونت در آن شهر داشته باشند و اگر مغایر با این شیوه اقدامی صورت بگیرد، بر اساس مستندات، مدارک و گزارشاتی که از دستگاههای مختلف دریافت می کنیم و شکایاتی که افراد تنظیم می کنند، در هیئت اجرایی بررسی می شود که اگر مستندات کافی باشد قطعا مورد رسیدگی قرار می گیرد.
تمهیدی تصریح کرد: تصمیم گیری برخورد با این موضوع به عهده هیئت اجرایی و هیئت نظارت است که می توانند راجع به شکل برخورد و نحوه رسیدگی به این تخلفات تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
وی ادامه داد: بسته به شدت تخلفات؛ اگر تخلفات بسیار گسترده باشد و بر نتیجه انتخابات تاثیر گذاشته باشد، هیئت اجرایی مطابق با حجم تخلفات در خصوص ابطال صندوق یا عدم آن تصمیم می گیرد.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.