وی گفت: برگزاری جشنواره باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان با هدف ارتقای سطح مطالعه در جامعه و تاکید بر اختصاص جایگاه خرید کتاب در سبد خانوار برنامه ریزی شده است.
«سید محمد موسوی» با اشاره اینکه شهرستان ری در سال گذشته نامزد اصلی پایتخت کتاب ایران بود، اظهار داشت: امسال به صورت آزمایشی در 15 شهر نامزد پایتخت کتاب ایران، جشنواره باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان برگزار میشود.
وی افزود: این جشنواره یکی از دستاوردهای طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران است و بر اساس این طرح حداقل هر 12تا 15 کودک یا نوجوان یک باشگاه کتابخوانی تشکیل میدهند که این باشگاهها میتواند در کتابخانهها، مدارس، مراکز کانون، فرهنگسرا، مجتمعهای مسکونی و … تشکیل شود.
وی هدف از این کار را کمک به افزایش سرانه مطالعه میان کودکان و نوجوانان دانست و گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی، ارتباط بین اهل قلم و کودکان و نوجوانان، افزایش توان بحث و قدرت تحلیل و تفکر انتقادی در کودکان و نوجوانان و گسترش فرهنگ همکاری و مشارکت در انجام کار گروهی از دیگر اهداف این برنامه است.
در ادامه جعفر توزنده جانی و عزتالله الوندی دو تن از نویسندگان کودک و نوجوان کشور، ضمن تشریح جگونگی حضور در این باشگاه کتابخوانی، مسائل تئوری و آموزشی در حوزه کتاب کودک و نوجوان را بیان کردند.
گفتنی است، این دوره آموزشی روزهای 28 مهر و اول آبان ماه ویژه معاونان و مربیان پرورشی ادارات آموزش و پرورش شهرستان ری، کتابداران کتابخانه ها و فعالان فرهنگی به همت فرمانداری ویژه شهرستان ری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارات آموزش و پروش شهرستان ری برپا شد.