آرشیو انعکاس
برای دسترسی به بخش های اصلی سایت از این قسمت استفاده کنید

کارگاه آشنایی با تأثیرات طلاق بر کودکان در شهرری برگزار می شود

راگانیوز: مدیر خانه فرهنگ دولت آباد شهرری از برگزاری کارگاه آشنایی با تأثیرات طلاق بر کودکان در خانه فرهنگ دولت آباد شهرری خبر داد.
 کارگاه آشنایی با تأثیرات طلاق بر کودکان در شهرری برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن حقانی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: طلاق‌ پدیده‌ ای‌ است‌ که‌ متأسفانه‌ آمارش‌ در تمام‌ جهان‌ رو به‌ افزایش‌ است، مشکلاتی‌ از قبیل‌ فقر، عدم‌ درک‌ متقابل‌، دخالت‌ خانواده‌، اعتیاد، ازدواج‌ مجدد و… از‌ عواملی‌ هستند که‌ این‌ آمار را بالا می ‌برند و کافی‌ است‌ که‌ در این‌ میان‌ یک‌ راهنمای‌ درست‌ و منطقی‌ وجود نداشته‌ باشد.

وی افزود: طلاق در بسیاری از موارد و مواقع ضروری است و زوجین ناگزیر به قبول این امر هستند، ولی در اغلب موارد جداییها در نتیجه توقعات بیجای احساسی، اقتصادی و عاطفی زوجین از همدیگر، سوءظن و بدبینی بی مورد و… صورت می گیرد.

مدیر خانه فرهنگ دولت آباد شهرری عنوان داشت: ایجاد حسادت، سوءظن و سماجت، بروز افسردگی در کودکان و نوجوانان، به وجود آوردن زمینه های اضطراب، ایجاد روحیه پرخاشگری و عصیان در نوجوانان  از تأثیرات طلاق در کودکان و نوجوانان می شود.

وی با اشاره به بروز افسردگی در کودکان و نوجوانان اضافه کرد: در این نوع بیماری اجتماعی، فرد فاقد احساس لذت یا درک کمتری از زندگی روزمره است، بی اشتهایی بر او چیره شده و خستگی به طور مداوم در ارگانیسم بدن وی مشاهده می شود.

حقانی در خصوص به وجود آوردن زمینه های اضطراب در نوجوانان بیان داشت: در نوجوانان حالتی شبیه به احساس ترس، نگرانی و تشویش به وجود می آید، در این بیماری علائم بیم از آینده در رفتار نوجوانان مشهود است، نوجوان با توجه به سستی مبانی خانواده از تفکر در مورد برنامه ریزی برای حرکتهای دسته جمعی و گروهی وحشت دارد.

روحیه عصیان و پرخاشگری نتیجه محرومیتهای مداوم از مهر و محبت پدری است

وی با اشاره به  ایجاد روحیه پرخاشگری و عصیان در نوجوانان در اثر این امر ادامه داد: نتیجه محرومیتهای مداوم از مهر و محبت پدری است، در این نوع بیماری چون نوجوان امکان مذاکره حضوری و مستقیم و متقابل با پدر و مادر خود را نمی یابد و از طرفی سئوالهای خود را بی جواب می بیند، روحیه عصیان و پرخاشگری در او به وجود می آید، رفتارهای پرخاشگرانه در اعمال و گفتار نوجوانانی که خانواده های آنان از همدیگر جدا شده اند کاملاً مشهود است.

مدیر خانه فرهنگ دولت آباد اظهار داشت: این بیماری با شدت و ضعف در فرزندان خانواده هایی که شاهد جدایی پدر و مادر خود بوده اند مشاهده می شود، حالتی که فرد در مقابل هرگونه عاملی تحریک پذیر است یعنی حتی در مقابل محرکهای ضعیف عکس العمل شدید نشان می دهد.

وی افزود: حسادت، سوءظن و سماجت، در فرزندان  خانواده هایی که والدین آنها از هم جدا شده اند دیده شده است، این گروه از نوجوانان در مقابل همراهان و همسالان خود حساسیت بیشتر و زیاده از حد نشان می دهند.

حقانی عنوان داشت: بدیهی است درگیریهای خانوادگی و مشاجره های پدر و مادر در حضور فرزندان، تأثیرات روحی شدیدی بر کودکان و نوجوانان ناظر بر صحنه می گذارند و در رفتارهای پرخاشگرانه کودکان و نوجوانان اثر مزمن بر جای خواهد گذاشت  درهمین راستا کارگاه آشنایی با تأثیرات طلاق بر کودکان در خانه فرهنگ دولت آباد برگزار می شود.

وی ادامه داد: این کارگاه با حضور حمید رضا انصاری کارشناس ارشد روانشناسی روز چهارشنبه 12 تیرماه از ساعت 10 صبح در این خانه فرهنگ برگزار می شود که علاقه مندان می توانند برای شرکت در این کارگاه به خانه فرهنگ رازی واقع در فلكه اول دولت آباد شهرری مراجعه و یا برای كسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 33747772 و 33748287 تماس بگیرند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.