اتباع خارجی در شهرری هم فرصت هستند هم تهدید
به گزارش راگانیوز ، فکوریان دهه شصتی و متولد مشهد است. «بین شهر مشهد و شهرری شباهت زیادی است بنابراین با توجه به همین شباهت معتقدم که با سختی خاصی در شهرری روبهرو نخواهم شد.
وی که تحصیلاتش کارشناسی ارشد علوم سیاسی است میافزاید: بین این تحصیلات و سمتی که پذیرفتهام همواره قرابت وجود داشته است. او تحصیل در دانشگاه مشهد را تمام میکند و بعد از ازدواج ساکن تهران میشود. وی توضیح میدهد: «مشاور فرمانداربودن، باعث شده تا امروز با شناخت بیشتری کارم را شروع کنم.»
او با اشاره به بحث حضور 30 درصدی «دولت زنان» در کابینه میگوید: فرمانداری شهرری بیشتر به مصوبه هیأت وزیران و شعار انتخاباتی رئیس جمهوری در خصوص حضور زنان در پستهای مدیریتی بر میگردد و این سمت براساس شایسته سالاری و جوانگرایی پیشنهاد شده که البته حمایت استاندار را هم در پی داشته است.
فکوریان میگوید در سه سال و 10 ماه گذشته همه روستاهای شهرری را دیده و با حوزه شهری و دستگاههای مرتبط شهر ارتباط تنگاتنگی داشته است. او خودش را «برنامه محور» معرفی میکند و اعتقاد دارد که روستاهای شهرری ظرفیت های بسیار زیادی برای پیشرفت دارند. او همکاری دهیاریها و اعضای شورای روستاها را یکی از نکات مثبت روستاهای این شهر تاریخی و قدیمی میداند و میگوید: «برای توسعه مناطق روستایی و شهری باید روی طرح مشارکتهای مردمی تمرکز کرد.» فکوریان اولویت نخست خود پشت میز ریاست بخشداری مرکزی شهرری را بهداشت اعلام و روی موضوع سلامتی و بهداشت زنان تأکید میکند. او اشتغال زنان را از دیگر برنامههای خود اعلام میکند و میگوید: «ظرفیت خوبی برای اشتغال زنان در قالیبافی وجود دارد.» او اشتغالزایی در شهرری را متکی بر یک حوزه نمیداند و میگوید:«درحوزه اشتغال بومی زنان و توانمندسازی آنها با کمک دهیاریها و شورایاریها برنامههایی داریم.»
فکوریان اعتقاد دارد که شهرری به لحاظ لجستیکی شرایط بالفعل برای برنامهریزی و بهرهمندی شهر دارد و گردشگری روستایی را یکی از مقولههای با اهمیت در بحث اشتغالزایی میداند. فکوریان از برنامه خود برای گفتوگو با مسئولان با هدف در اختیار قرار دادن کارگاههایی برای بحث اشتغال زنان صحبت به میان میآورد و توسعه و تجهیز فضاهای فرهنگی و استفاده از توان و ظرفیت مساجد و حسینیهها را از دیگر طرحهای پیش روی خود اعلام میکند. فکوریان روی ساماندهی امور اتباع خارجی هم تأکید میکند. او وضعیت اتباع خارجی مثل افغانها، پاکستانیها وعراقیهایی که به علت جنگ به ایران آمدهاند را از دیگر دغدغههای موقعیت جدید خود میداند ومی گوید: «اتباع هم فرصت هستند و هم تهدید. بنابراین باید تهدیدها کنترل شود و از فرصتها به نحو درست استفاده کرد.» او حل مشکلات آموزشی فرزندان اتباع را با توجه به سخنان رهبری از دیگر برنامههای بخشداری میداند و میگوید: «باید در یک برنامه مستند معلوم کنیم که چه کار باید برای اتباع انجام داد.»
بخشدار مرکزی شهرری فرصت حضور اتباع خارجی را درانجام فعالیتهایی میداند که ایرانیها آنها را انجام نمیدهند. او حمایت دولت تدبیر و امید از حضور زنان در سطوح مدیریتی را باعث توسعه جامعه میداند و میگوید:«اگر زنان نقشپذیری در جامعه داشته باشند به اتفاقهای مثبتی منجر میشود. سیر توسعه سرعت قابل دفاعی خواهد گرفت.»
روزنامه ایران