به گزارش راگانیوز ، آیین درختکاری آیینی معنوی است که ریشه آن در تاکیدات ائمه معصومین علیهمالسلام است و مردم خداجوی ایران اسلامی در این ایام در تلاش هستند تا این سنت نبوی را احیاء کنند.
شهرستان ری با سابقه درخشان فرهنگی و معنوی بار دیگر پیشگامی خود را در عرصه دیگری همچون توسعه فضای سبز به اثبات رساند و این روزها شاهد برنامههای ویژه در این حوزه هستیم.
روستای قمصر یکی دیگر از مناطق شهرستان ری است که پس از باقرشهر ویژهبرنامهای به مناسبت بزرگداشت هفته درختکاری تدارک دید و با حضور هادی رحمتی مدیرکل بحران استان تهران، حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد موسوی امام جمعه باقرشهر، سیدیاسر موسوی بخشدار کهریزک، مصطفی هدایی رئیس سازمان بسیج رسانه استان تهران، علی فرجی دهیار قمصر، جمعی از فعالان رسانه استان تهران و مسئولان استان تهران و شهرستان ری، علیبند علیان شهردار سابق فرونآباد و … برگزار کرد.
سرانه فضای سبز قمصر 3.5 متر به ازای هر نفر است / احداث بوستانی 14 هزار متری در این روستا
یارمراد احمدوند، رئیس شورای اسلامی روستای قمصر در حاشیه آیین درختکاری روزهای قمصر که با حضور پرشور خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، مسئولان استان تهران و شهرستان ری برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی در ارتباط با سرانه فضای سبز روستای قمصر اظهار داشت: بر اساس بررسی صورت گرفت در حال حاضر سرانه فضای سبز در روستای قمصر از توابع شهرستان ری به ازای هر فرد 3.5 متر مربع است.
وی از احداث یک بوستان 14 هزار متر مربعی در روستای قمصر خبر داد و گفت: در حال حاضر بر اساس رایزنیهای صورت گرفته زمین این بوستان در اختیار دهیاری قمصر قرار گرفته است و اقدامات ابتدایی در این فضا صورت گرفته و بهزودی به بوستانی 14 هزار متری تبدیل میشود.
رئیس شورای اسلامی روستای قمصر نامگذاری این بوستان را به جامعه علمی، نخبگان و فرهیختگان شهرستان ری سپرد و تاکید کرد: در آینده نزدیک طی هماهنگی که با دهیار روستای قمصر صورت میگیرد طی یک فراخوان عمومی از جامعه علمی، نخبگان و فرهیختگان برای انتخاب نام این بوستان دعوت میکنیم که نام شایستهای را برای این بوستان انتخاب کنند.
غرس بیش از 1000 اصله نهال در روستای قمصر همزمان با هفته درختکاری
وی از غرس بیش از یک هزار اصله نهال در روستای قمصر خبر داد و گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته در گام نخست برای امسال یک هزار اصله نهال پیشبینی شده است که بهصورت رایگان در اختیار شهروندان و علاقمندان به غرس نهال سپرده میشود.
سابقه سرسبزی قمصر به 20 سال پیش بر میگردد / قمصر یکی از سرسبزترین مناطق ری بود
احمدوند با اشاره به سابقه سرسبزی روستای قمصر عنوان کرد: روستای قمصر 20 سال پیش از جمله سرسبزترین مناطق شهرستان ری بود و منطقهای بود که قنوات زیادی داشت.
وی با اشاره به وجود صنایع آلاینده فراوان همچون پالایشگاه تهران، مرکز زباله کهریزک، کشتارگاههای متعدد و … بیان داشت: امید است با توسعه پایدار فضای سبز ضمن جبران آلودگیهای صنایع آلاینده و … محلی آرام و سالم برای استراحت و … خانوادهها فراهم شود.
سرانه فضای سبز قمصر را به 6.5 متر میرسانیم / ویژگیهای بارز روستای قمصر / قمصر میتواند پایلوتی برای سراسر کشور باشد
دهیار قمصر ضمن تشریح ویژگیهای بارز این روستا در سطح ملی با تاکید بر افزایش سرانه فضای سبز گفت: سرانه فضای سبز قمصر را به 6.5 متر میرسانیم.
علی فرجی در حاشیه آیین درختکاری روستای قمصر که با حضور مدیرکل بحران استانداری تهران، حجتالاسلام سید احمد موسوی امام جمعه باقرشهر، بخشدار کهریزک و جمعی از مسئولان شهرستان ری و فعالان رسانه استان تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز درختکاری در ارتباط با سرانه فضای سبز روستای قمصر از توابع شهرستان ری اظهار داشت: متاسفانه سرانه فضای سبز روستای قمصر در حال حاضر خیلی پایین است که جا دارد کار جدی و شایستهای در این زمینه صورت پذیرد.
وی آیین درختکاری در روستای قمصر را استارتی جدی و مستحکم برای افزایش سرانه فضای سبز در این روستا دانست و گفت: بر اساس طرح هادی، سرانه فضای سبز این روستا تا سال 1400 خورشیدی باید به 6.5 متر مربع برسد که امروز مجموعه روستای قمصر عزم خود را جزم کردند تا سرانه فضای سبز را پیش از این تاریخ به میزان پیشبینی شده ارتقاء دهند.
دهیار قمصر افزود: علیرغم اینکه افزایش سرانه فضای سبز در روستای قمصر کار سختی است اما به همت مجموعه این روستا در آیندهای نزدیک شاهد رشد و توسعه این روستا در حوزه توسعه فضای سبز خواهیم بود.
دعوت از شهروندان برای توسعه فضای سبز
فرجی ضمن دعوت از اهالی روستای قمصر برای رشد و توسعه سرانه فضای سبز در این روستا گفت: دهیاری قمصر آمادگی این را دارد که نهالهای مثمر و غیر مثمر را برای غرس در این روستا بهطور رایگان در اختیار شهروندان قرار دهد.
وی افزود: دهیاری قمصر همچنین آمادگی دارد در صورت درخواست شهروندان نهالها را در هر نقطه از زمین آنها که پیشنهاد میکنند غرس کند.
ویژگیهای بارز روستای قمصر / قمصر میتواند پایلوتی شایسته برای سراسر کشور باشد
دهیار قمصر در تشریح ویژگیهای بارز این روستا عنوان کرد: روستای قمصر تنها نقطهای از میهن اسلامی است که دو انشعاب مجزا برای آب مصرفی شهروندان ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: در روستای قمصر شهرستان ری منازل دارای دو کنتور مجزای آب هستند که یک کنتور ویژه آب شرب مورد نیاز مردم و کنتور دیگر مخصوص انشعاب آب مصرفی (شستشو و …) مردم این روستا است.
فرجی گفت: این ویژگی و شاخصه روستای قمصر قابلیت این را دارد که بهعنوان یک نمونه برای سراسر کشور الگو باشد.
قمصر از سرانه ورزشی بالایی برخوردار است / وجود مردم مومن و غیور از ویژهترین شاخصههای روستای قمصر است
وی با اشاره به سرانه ورزشی روستای قمصر عنوان کرد: روستای قمصر شهرستان ری از سرانه ورزشی بسیار خوبی برخوردار است.
وی بیان داشت: سالنهای متعدد ورزشی، استخر، زمین چمن فوتبال و .. از جمله سرانه فضای ورزشی این روستا است است.
دهیار قمصر در پایان تصریح کرد: وجود مردم مومن، غیور، همیشه در صحنه و ارزشمند؛ از مهمترین شاخصههای روستای قمصر است.
مصطفی هدایی در حال غرس نهال به نیت شهدای رسانه
غرس نهال به نیت شهدای رسانه
مصطفی هدایی، رئیس سازمان بسیج رسانه استان تهران بههمراه جمعی از فعالان رسانه استان تهران با حضور در آیین درختکاری روستای قمصر با غرس نهالی به یاد شهدای رسانه ضمن انجام این سنت نبوی بار دیگر به ارزشهای والای دین مبین اسلام ادای احترام کرده و یاد و خاطره امام راحل و شهدا را گرامی داشتند.
فعالان رسانه استان تهران با حضور پرشور در این مراسم ضمن غرس نهالهایی به یاد شهدای رسانه بار دیگر با آرمانهای والای امام خمینی (ره)، شهدا و رهبر معظم انقلاب تجدیدمیثاق کردند.
هدایی ضمن تاکید بر انجام سنت نبوی و علوی کاشت درخت و درختکاری بر توسعه پایدار فضای سبز در پایتخت جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
وی توسعه فضای سبز را یکی از بهترین راههای برای مقابله با آلودگی هوا و ایجاد هوایی پاک دانست.
به گزارش فارس، مصطفی هدایی رئیس سازمان بسیج رسانه استان تهران، بیدارمنش مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا) در شهرری، مهدی اشرفیپور مدیر سایت خبری راگانیوز و مشاور شهردار باقرشهر، مهدیه خسروی، جواهریان و … از جمله فعالان رسانه استان تهران حاضر در این مراسم معنوی بودند.
گزارش تصویری