با پایان کاشیکاری پل شهید آوینی طرحهای مذهبی و تاریخی بر روی مبادی ورودی ری نقش بست
راگا نیوز: با پایان کاشیکاری پل شهید آوینی، طرحهای مذهبی و تاریخی بر روی کلیدیترین مبادی ورودی شهرری نقش بست.
به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، پس از اتمام کاشیکاری پل شهید آوینی باروی 7 هزار ساله ری، آتشکده ری و بقاع متبرکه شهرستان ری در یکی از کلیدیترین مبادی ورودی به ری به نمایش گذاشته شد.
رئیس اداره زیباسازی شهرداری منطقه 20 امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جنوب استان تهران از اتمام پروژه کاشیکاری بدنه پل شهید آوینی با نقوش مذهبی و تاریخی در این منطقه خبر داد و گفت: کاشیکاری یک هنر تزئینی و یکی از ویژگیهای برجسته معماری اسلامی است و با توجه به موقعیت مذهبی و تاریخی این منطقه، طرحهای مورد استفاده در کاشیکاری بدنه پل شهید آوینی به نحوی است که علاوه بر زیباسازی منظر عمومی منطقه، هویت تاریخی ری را نیز به تصویر کشیده است.
داوود دانشور در ارتباط با عملیات کاشیکاری پل شهید آوینی اظهار داشت: ضلع شرق و غرب بدنه پل شهید آوینی واقع در بزرگراه شهید آوینی در این منطقه با نقوش مذهبی و تاریخی در دو فاز اجرایی کاشیکاری شد.
وی در ادامه عنوان کرد: رفع آلودگیهای بصری و القای مفاهیم مذهبی و تاریخی از طریق طرحهای هنری در سطح جامعه شهری از اهداف مهم این طرح است.
رئیس اداره زیباسازی شهرداری منطقه 20 در پایان با اشاره به اهمیت تاثیرگذاری محیط مطلوب شهری بر سلامت شهروندان خاطرنشان کرد: کاشیکاری مورد اشاره با حجم عملیات یک هزار و 400 مترمربع با استفاده از نقوشی همچون برج طغرل و کتیبههای مذهبی انجام شد.
این گزارش حاکی است، نخستینبار طرح برجسته کاشیکاری منطقه 20 در ابتدای خیابان شهید رجایی که از جمله کلیدیترین مبادی ورودی منطقه محسوب میشود، انجام شد که از طرحهایی همچون باروی 7 هزار ساله ری، آتشکده ری، حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و بقاع متبرکه بهره گرفتهاند.