آرشیو انعکاس
برای دسترسی به بخش های اصلی سایت از این قسمت استفاده کنید

برگزاری کارگاه‌های تخصصی و حرفه‌ای آشپزی، شیرینی‌پزی و سفره‌آرایی در شهرری

راگا نیوز-مجتمع فرهنگی هنری شیخ صدوق (ره) به منظور افزایش مهارتی بانوان، کارگاه های آموزشی آشپزی، شیرینی پزی و سفره آرایی را به صورت تخصصی و حرفه ای برگزار می‌کند.

خبرگزاری فارس: برگزاری کارگاه‌های تخصصی و حرفه‌ای آشپزی، شیرینی‌پزی و سفره‌آرایی در شهرری

به گزارش راگا نیوز به نقل از فارس، سمیه مهدکیا بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری کارگاه های آموزشی آشپزی، شیرینی پزی و سفره آرایی را به صورت تخصصی و حرفه ای خبر داد و گفت: مجتمع فرهنگی هنری شیخ صدوق(ره) در برای افزایش مهارت بانوان جنوب پایتخت کارگاه ها و ورک شاپ های آموزشی را به صورت تخصصی و حرفه ای برگزار می کند.

مسئول واحد آموزش مدیریت فرهنگی هنری منطقه 20 اظهار داشت: در دوره کد بانوی ایرانی آشپزی، شیرینی پزی، سفره آرایی و کافی شاپ به علاقه مندان آموزش داده می شود.

آشپزی

مهدکیا با اشاره به دوره های آشپزی تصریح کرد: این دوره یک دوره جامع و آکادمیک در آموزش آشپزی به شمار می رود و هنرجویان در پایان این دوره قادر به طراحی منو و… می شود و مانند یک آشپز حرفه ای می توانند غذا تهیه کنند.

مسئول واحد آموزش فرهنگسرای ولاء با اشاره به اهداف دوره های آشپزی گفت: دوره های آشپزی در جهت عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر وعلم پخت و پز و آشپزی، ایجاد ابتکارات فردی و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه، آشنایی هر چه بیشتر با انواع غذاهای ایرانی برگزار می شود.

وی در خصوص محتوای دوره آشپزی ذکر کرد: در این دوره انواع دیگری از پیش غذاها، سوپ ها، سالادها، پیش غذاهای گرم، خمیر و پاستاهای متنوع، غذاهای مختلف با گوشت سفید، غذاهای متنوع با گوشت قرمز، انواع گراتن و سوفله ها، غذاهای فست فودی، دسر، غذاهای سنتی و ملی ایرانی ، غذاهای رژیمی با منشا گیاهی و دروس تئوری آموزش داده می شود.

مهدکیا در ارتباط با عناوین دوره های آشپزی و مواردی که تدریس خواهد شد، بیان داشت: در این دوره غذاهای سنتی و ایرانی باطراحی های مختلف که جلوه ی زیبا تری به غذا می دهد، آموزش داده می شود.

شیرینی پزی

مسئول واحد آموزش مدیریت فرهنگی هنری منطقه 20 با اشاره به دوره های آموزش شیرینی پزی ذکر کرد: این دوره یک دوره جامع و آکادمیک در آموزش قنادی و شیرینی پزی بوده و هنرجویان پس از اتمام دوره قادر به تهیه و ارائه کلیه موارد استاندارد شیرینی پزی خواهند شد.

وی در خصوص اهداف این دوره از دوره های کدبانوی ایرانی گفت: آشنایی فراگیران و علاقه مندان با هنر شیرینی پزی و انواع متنوع شیرینی های سنتی ایرانی، فعالیت در منزل به منظور خود اشتغالی و صرفه جویی در هزینه های سبد خانواده، پیشرفت شاغلین در زمینه های حرفه ای مرتبط جهت آشنایی آکادمیک با این هنر و ارتقا شغلی از اهداف برگزاری این دوره است.

مهدکیا با اشاره به محتوای دوره شیرینی پزی ذکر کرد: این دوره شامل آموزش انواع شیرینی های خشک و تر، بیسکویت ها، انواع متنوع شیرینی های سنتی، شیرینی های ملل، آموزش پخت و تزئین کیک برای مناسبت های گوناگون، دسر ها و نان است.

مسئول واحد آموزش فرهنگسرای ولاء با توجه به عناوین و درس های مطرح شده در دوره ی شیرینی پزی ذکر کرد: در این دوره یک سری از شیرینی ها در فر و چند سری از آن ها بدون فر تهیه می شود.

سفره آرایی

مسئول واحد آموزش مدیریت فرهنگی هنری منطقه 20 با اشاره به دوره های آموش سفره آرایی و میوه آرایی گفت: این دوره یک دوره جامع و آکادمیک در آموزش سفره آرایی و میوه آرایی بوده و هنرجویان پس از اتمام دوره قادر به ارائه سفره آرایی و میوه آرایی به صورت استاندارد خواهند شد.

مهدکیا در خصوص اهداف این دوره بیان کرد: آشنایی افراد با اصول و چگونگی تزئین سفره های گوناگون؛ میوه آرایی؛ سبزی آرایی وحکاکی روی میوه های گوناگون. کار تزئینی با صیفی جات؛ سعی در رشد خلاقیت و ابتکارات فردی فراگیران در آفرینش طرح های جدید و بکر از اهداف برگزاری دوره های سفره آرایی و میوه آرایی است.

مسئول واحد آموزش فرهنگسرای ولاء با توجه به محتوای این دوره افزود: آشنایی با اصول تزئین و آرایش انواع غذاها، میوه ها، سبزیجات و صیفی جات، سالادها، انواع سفره ها، میز میوه، دستمال سفره های تزئینی متنوع، طراحی و الگو سازی و ساخت حجمهای گوناگون، آشنایی با وسایل و ابزار کار و نحوه کاربرد عملی آنها، حکاکی روی میوه های ریز و درشت از محتوای دوره سفره آرایی و میوه آرایی است.

وی در خصوص دوره های سفره آرایی گفت: ما ضمن معرفی فرهنگ ایرانی در طی این دوره ها نحوه ی چیدمان شیک و ساده را آموزش می دهیم.

کافی شاپ

مهدکیا با اشاره به دوره های کافی شاپ گفت: در این دوره ها انواع دسر ها ی ایرانی و ژلاتینی به هنرجویان آموزش داده می شود.

مسئول واحد آموزش فرهنگسرای ولاء بیان کرد: همچنین در این دوره ها  20 نوع حلوا از استان های مختلف کشور به هنر جویان آموزش داده می شود.

وی در خصوص مدرس این دوره ها ذکر کرد: این دوره با حضور استاد مجرب این رشته مریم حسینی فارغ التحصیل هتل داری، دارای کارت مربیگری از مرکز آموزش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و دریافت رتبه برتر از نمایشگاه ارگانیک، برگزار می شود.

این گزارش حاکی است، علاقمندان برای شرکت در این دوره ها می توانند به مجتمع فرهنگی هنری شیخ صدوق(ره) واقع در شهرری، فلکه اول دولت آباد، جنب پارک مهران مراجعه کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.