به گزارش راگانیوز ، نامزدهای انتخابات در تبلیغات خود به ویژه در فضای مجازی، اخلاق اسلامی را با الگو گرفتن از حضرت محمد (ص) رعایت کنند. خداوند در قرآن کریم، پیامبر (ص) را اسوه اخلاق معرفی کرده است، بنابراین انتخابات در کشور اسلامی ایران، باید مصداق اخلاق محمدی باشد.
نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا از هرگونه تهمت زدن، افترا، تخریب و تحقیر رقبا اجتناب کنند. برخی نامزدها زودتر از موعد در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به ویژه تلگرام و اینستاگرام، اقدام به تبلیغ کرده اند. این نامزدها مراقب حیا، عفت و سلامت اخلاقی و فرهنگی در کشور باشند و برای انتخاب شدن، دست به تخریب و توهین نزنند.
نامزدهای انتخابات، رسیدن به مقام ها و سمت ها را وسیله ترویج آموزه های دینی، تقویت بنیان های اخلاقی جامعه و اصلاح معیشت و وضعیت نامطلوب اقتصادی مردم بدانند. به تعبیر امام خمینی (ره)، مقام و سمت برای مسئولان نظام اسلامی، مسیر خدمات رسانی به عموم مردم به ویژه مستضعفان و محرومان است.
روحانیون و طلاب و عموم مردم با عنایت به شاخص های مطرح شده توسط امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، نامزدهای اصلح را انتخاب کنند. ما در برابر هر رایی که به صندوق انتخابات می اندازیم، مسئول هستیم.
مسئولان از رفتارها و گفتارهای ناپسند و ناروایی که نسبت به دیگران مطرح می کنند، توبه و استغفار کنند.
طبق روایت، اخلاق، گناهان انسان را آب می کند، همانطور که آفتاب، یخ را آب می کند. پیامبر (ص) درباره اهمیت و جایگاه اخلاق نیکو فرمودند: “ای علی! عمل حسنه ای مانند حسن خلق وجود ندارد”.
مراجع معظم تقلید و علما با اخلاق نیکو و بخشش اشتباهات و حتی توهین های دیگران، مردم را جذب می کرده اند. همچنان که شیخ طوسی در جواب کسی که ایشان را “کلب” نامیدند، با زبان منطق واکنش نشان داد، آنچنام که آن فرد هتاک، از گفته خود شرمنده شد.
“آیت الله العظمی سید محمود شاهرودی(ره) همیشه با روی خوش و گفتار پسندیده با معممین و طلاب روبرو می شدند و همین رویکرد، موجب جذب روحانیون به ایشان شد.
حیا از نشانه های اخلاق حسنه است. زمانی من در دوران طلبگی، پولی برای خرید یک قرص نان هم نداشتم اما حیا کردم از کسی تقاضا کنم. به حضرت فاطمه معصومه (س) متوسل شدم. صبح روز بعد، خانمی یک قطعه طلا به من داد و گفت: این سهم سادات است.