حدود یک تن مواد غذایی غیر بهداشتی در شهرستان ری معدوم شد
پیمان کاسب روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: با شروع ایام تعطیلات نوروز و حضور مسافران و زائران بی شمار برای زیارت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) و دیدن آثار باستانی شهرستان ، کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه با حضور در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بویژه رستوران و اغذیه فروشی ها ، نظارت بر تامین مواد غذایی و چگونگی تهیه انواع خوراکی و آشامیدنی ها تشدید شد.
وی با بیان اینکه از نیمه اسفند ماه گذشته کار نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شروع و تا 20 فروردین ماه ادامه داشت ، افزود: طی این مدت حدود 3400 بازدید توسط کارشناسان این مرکز با هدف کنترل مواد خوراکی و آب آشامیدنی و پیشگیری از انجام تخلفات احتمالی و تأمین سلامت مردم در سطح منطقه انجام شد.
کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان ری تصریح کرد: در این مدت 140 متخلف شناسایی و به دادگاه معرفی شدند و 15 واحد دیگر به دلیل عدم رعایت موازین و قوانین بهداشتی پلمب و بالغ بر هزار کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی جمع آوری و معدوم شد.