ششمین جشنواره تجلیل از خیرین مدرسهساز شهرستان ری برگزار شد
معاون استاندار تهران گفت: امروز میتوانیم آثار ارزشمند تاریخ کهن شهرستان ری را که نشان از عظمت تاریخ و تمدن ایران است در جاهای مختلف این شهرستان مشاهده کنیم.
به گزارش راگانیوز بهنقل از روابطعمومی فرمانداری ویژه شهرستان ری، هدایتالله جمالیپور در ششمین جشنواره تحلیل از خیرین مدرسهساز شهرستان ری که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستان ری در محل سالن همایشهای ولیعصر (عج) فرهنگسرای ولاء برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره) و شهدا بیان داشت: شهرری یکی از کهنترین شهرهای ایران و جهان، با قدمتی نزدیک به 7 هزار سال است.
فرماندار ویژه شهرستان ری افزود: در اهمیت این شهر همان بس که این شهر در سه دوره تاریخی پایتخت ایران بوده است و امروز میتوانیم آثار ارزشمند تاریخ کهن این شهر را که نشان از عظمت تاریخ و تمدن ایران است در جاهای مختلف این شهرستان مشاهده کنیم.
جمالیپور در ادامه بیان داشت: در بعد مذهبی شهرری نیز بهخاطر وجود مبارک مدفن حضرت عبدالعظیمالحسنی (ع) تعداد از امامزادگان معظم از جمله حضرت حمزه برادر امام رضا (ع) و حضرت طاهر (ع) فرزند امام سجاد (ع) و حضرت امام خمینی (ره) بعد از شهرهای مشهد و قم سومین شهر مهم مذهبی ایران اسلامی است.
معاون استاندار تهران ابراز داشت: شهر ری از دیرباز یکی از پایگاههای مهم علمی کشور به ویژه در بعد علم دین بوده و علمای بزرگی در این شهر زندگی کردند، در دوران انقلاب هم شهر ری نقشآفرین بوده و حماسه 18 دی ماه مردم ری یکی از روزهای ماندگار تاریخ انقلاب است در دوران جنگ هم شهرری پیشرو بوده و تقدیم 6 هزار شهید، جانباز و آزاده یکی دیگر از افتخارات این شهر است. مقام معظم رهبری به این شهر عنایت ویژه دارند و شهرری را قبله تهران نامیدند.
فرماندار ویژه شهرستان ری متذکر شد: اما این شهرستان با این همه عظمت تاریخی و جایگاه مذهبی در بسیاری جهات مورد بیمهری قرار گرفته است بافت شهری شهرستان بسیار نامناسب و در شان فرهنگ، تاریخ و تمدن شهرستان نیست و در مرکز شهر بافت شهری شهر ری بسیار فرسوده و خطرآفرین است. البته منصور کتانباف شهردار منطقه 20 اهتمام ویژهای برای بازسازی بافت فرسوده دارند و با جدیت در راستای تحقق مدیریت یکپارچه شهری و خدمترسانی مناسب به شهروندان تلاش میکنند و من هم از وی و همه شهرداران شهرهای شهرستان تشکر میکنم اما همه اقدامات خوبی که انجام شده و دارد انجام میشود در خور شان تاریخ و تمدن شهر ری نیست و من امید دارم با شدت گرفتن خدمات دولت در شهرری مقداری از کاستیها جبران شود.
معاون استاندار تهران در ادامه ابراز داشت: من اطمینان دارم با توجه به اینکه رئیسجمهور عزیز به این شهرستان عنایت ویژه دارند و به همین خاطر نخستین سفر غیر رسمیشان بعد از انتخابات به شهرری بود، حجت بر مسئولان دولتی برای ارائه خدمات مناسب و ارتقاء خدمات در شهر ری تمام است. استاندار هم با تاسی از رئیسجمهور گرانقدر دومین جلسه شورای برنامهریزی استان را در این شهرستان برگزار کردند و شورای برنامهریزی هم مصوبات خوبی برای توسعه شهرستان گذراند و این نکته نشان از توجه و عنایت ویژه مسئولین به شهر ری است. لذا یقین دارم دولتمردان عزیز دولت تدبیر و امید همگی توجه ویژه به توسعه این شهرستان دارند و انشاءالله در آینده ثمرات این توجه را خواهیم دید.
جمالیپور برنامه خود را برای توسعه شهرستان در چهار بخش گردشگری مذهبی و تاریخی، کشاورزی، صنعت و آموزش عالی تقسیم کرد و بیان داشت: شهرری یکی از ظرفیتهای مهم گردشگری مذهبی و تاریخی کشور است و میتواند در استان تهران کانون این کار قرار گیرد.
معاون استاندار تهران در ادامه ابراز داشت: در شهرری علاوه بر مدفون بودن بزرگان دینی ما که سالانه تعداد زیادی از مردم از سراسر کشور برای زیارت آنها تشریف میآورند. نزدیک به 200 اثر تاریخی داریم که حدود 40 اثر آن ثبت ملی شدهاند و این ظرفیت مهم میتواند منبع درآمدی خوبی برای استان تهران و شهرستان ری باشد.
فرماندار ویژه شهرستان ری اظهار داشت: در بحث کشاورزی شهر ری با داشتن 70 هزار زمین زرخیز برای کشاورزی یکی از قطب های مهم کشاورزی استان تهران و کشور است که متاسفانه به دلیل کمتوجهی در خصوص تامین آب مورد نیاز این زمینها، متاسفانه این زمینها مورد تعرض سودجویان و فرصتطلباناند که ما باید از آنها صیانت کنیم و آب مورد نیاز آنها را تامین کنیم.
جمالیپور گفت: اگر بتوانیم آبهای سطحی و فاضلاب تهران که به طرف ری روان است و حجم عظیمی را در بر دارد تصفیه مناسب کنیم، میتوانیم علاوه بر تامین آب کل زمینهای کشاورزی تهران آب زمینهای کشاورزی استانهای مجاور را هم آب تامین کنیم و این قابلیت مهمی است که مسئولان آب منطقهای ما باید به آن توجه کنند.
معاون استاندار تهران در ادامه ابراز داشت: شهرری در بعد صنعتی هم یکی از قطبهای مهم صنعتی استان تهران و حتی کشور است.
جمالیپور عنوان کرد: بزرگترین شهرک صنعتی کشور در شهر ری قرار دارد تعدادی از مهمترین صنایع کشور در این شهر قرار گرفتند که باید برای توسعه این بخش و حل مشکلات واحدهای صنعتی برنامهریزی کوتاه مدت و بلند مدت انجام دهیم.
فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به اهمیت آموزش در توسعه پایدار بیان داشت: شاخصهای آموزشی شهرستان هم در بعد آموزش عالی و هم آموزش پایه نسبتاً خوب است.
معاون استاندار تهران در ادامه اظهار داشت: در سطح آموزش عالی در شهرستان ری شش دانشگاه مهم وجود دارد (دانشگاه آزاد اسلامی قیامدشت، دانشگاه آزاد اسلامی شهر ری، دانشگاه پیامنور شهرری، دانشگاه علوم و حدیث شهر ری دانشگاه پیامنور حسنآباد و دانشگاه فرهنگیان) که در آن نزدیک به 70 هزار دانشجو تحصیل میکنند و این شاخص مناسبی برای توسعه در این بخش است.
فرماندار ویژه شهرستان ری افزود: در بحث آموزش و پرورش شهرستان ری جایگاه مهمی در استان دارد.
معاون استاندار تهران در ادامه اظهار داشت: ما در شهرستان ری 470 واحد آموزشی داریم که در این مدارس نزدیک 120 هزار دانشآموز تحصیل میکنند و این جمعیت قابل توجهی است.
معاون استاندار تهران با اشاره به اهمیت کار مجمع خیرین مدرسهساز در ساختن مدرسه در سطح شهرستان گفت: ساختن 70 مدرسه توسط خیرین در شهرستان ری کار بزرگی است که در توسعه و آبادانی کشور در آینده کارساز خواهد بود و خداوند متعال هم حتماً اجر این کار بزرگ را به خیرین عزیز عطا خواهد داد.
فرماندار ویژه شهرستان ری در ادامه بیان داشت: ما در شهرستان تمام تلاشمان را در جهت کمک به عزیزان خیّر انجام خواهیم داد و مدیران شهرستان هم با تمام توان مسیر خیرین را هموار خواهند کرد تا در بروکراسیهای اداری گیر نکنند.
معاون استاندار تهران افزود: ما هم در بحث تکمیل پروژههای نیمه تمام در حوزه آموزش و پرورش حتماً کمک خواهیم کرد تا پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالا با سرعت بیشتری به نتیجه برسند و در اختیار دانشآموزان عزیز ما قرار بگیرد.
فرماندار ویژه شهرستان ری متذکر شد: من همین جا از انبوهسازان مسکن درخواست میکنم به تعهداتشان درباره ساخت واحدهای آموزشی عمل کنند. در بحث زیرساختهای مسکن هم، احداث واحدهای آموزشی را حتماً پیگیری خواهیم کرد تا انجام شود.
معاون استاندار تهران افزود: در ساخت مدرسه همه باید کمک کنند چون این نفع عمومی دارد لذا من همین جا از مدیران عزیز کارخانجات بزرگ و کوچک و بانکها درخواست میکنم در امر مدرسهسازی که خیر دنیا و آخرت را در بر دارد وارد شوند و کمک کنند. این کار سرمایهگذاری برای توسعه کشور است چون پایه و زیرساخت توسعه علم است و پایه علم در مدارس شکل میگیرد و اگر پایه درست شود حتماً مسیر درست خواهد شد.
فرماندار ویژه شهرستان با اشاره به پایان سال نو بیان داشت: در پایان لازم میدانم از همه شما عزیزان به ویژه خیرین عزیز تشکر و قدردانی نمایم و سالی سرشار از موفقیت و شادکامی و بهروزی را برای شما عزیزان به ویژه ملت شریف ایران بهویژه مردم گرانقدر شهرری آرزو میکنم.
بر پایه این گزارش، ششمین جشنواره تحلیل از خیرین مدرسهساز شهرستان ری با حضور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری جمعی از مسئولان استانی و شهرستان ری در محل سالن همایشهای ولیعصر (عج) فرهنگسرای ولاء برگزار شد.
– See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921218001209#sthash.yL1cJYAl.dpuf