شهروندان قلعه نو از توابع شهرستان ری نیازمند حمایت دولت تدبیرو امید
شهروندان قلعه نوی به عنوان یکی از شهرهای توابع شهرستان ری با توجه به فاصله 10 کیلومتری از پایتخت همچنان نیازمند حمایت دولت تدبیر و امید در رفع مشکلات خود دارند.
به گزارش ایرنا، برخی از آنان اظهار داشتند: با حمایت دولت و مشارکت خود می توانند برخی از آرزوی ها از قبیل احداث پل عابر پیاده، آب بهداشتی و استقرار واحد سیار آتش نشانی در بخش قلعه را تحقق و دست یافتنی کنند.
یکی از ساکنین قلعه نو با اشاره کشته شدن بیش از 18 نفر بر اثر عبور از عرض جاده مواصلاتی شهرری به وارمین گفت: بیش از دو سال است که با مراجعه و نامه نگاری های متعدد به بخشداری درخواست نصب و راه اندازی یکدستگاه پل عابر پیاده برای عبور روستائیان کرده ایم ولی نتیجه نداده است.
ˈمعصومه رضاییˈ افزود: عبور جاده از وسط قلعه نو موجب کشته شدن افراد بی گناه زیادی شده است.
وی همچنین از نداشتن آب بهداشتی نیز ابراز گلایه کرد و گفت: با توجه به نزدیکی پایتخت و فرا رسیدن فصل تابستان همچنان بی آبی تمامی زنان خانه دار را دچار مشکل کرده است.
ˈعلی عباسیˈ دیگر شهروند قلعه نویی ابراز داشت: بارها برای رفع مشکلات با بخشدار و فرماندار و سایر مسوولانی که دست ما به آنان میرسد پیگیر بوده ایم و تنها پاسخ آنان یک جمله ˈ پیگیری خواهیم کردˈ است.
رییس شورای اسلامی بخش قلعه نو در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: تا کنون 18 نفر از اهالی روستا به دلیل عبور از عرض جاده اصلی کشته و یا مصدوم شده اند که با توجه به پیگیری و دستورات ابلاغی از سوی مسوولان اداره راه و شهرسازی استان تهران، شهرداری منطقه 20، اداره ایمنی ترافیک استان و واحد بازرگانی اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان تهران که تمامی آنها در جریان امر قرار دارند، تا کنون این موضوع عملی نشده است.
ˈ ˈمحسن فاضلیˈ افزود: در نامه اخیری که در اردیبهشت ماه گذشته به دفتر ریاست جمهوری از سوی این شورا ارسال و خواستار عملیاتی شدن نصب پل عابر پیاده با توجه مشخص شدن پیمانکار این طرح شدیم و هم اکنون نیز از مسوولان و دست اندرکاران درخواست داریم برای جلوگیری از بروز خطرات عدیده و بی شمار تلفات انسانی در این مسیر اقدامی عاجل صورت دهند.
وی در ادامه اظهار داشت: در فصل تابستان مشکل بحران آب داریم و برای نظافت و شستشو می بایستی از آب های غیر بهداشتی استفاده کنیم.
به گفته وی، استقرار یک دستگاه خودرو آتش نشانی حتی به صورت موقت نیز یکی دیگر از آرزوهای شهروندان 45 هزار نفری قلعه نو است.
حسن عابدینیان می گوید: این منطقه به دلیل موقعیت جغرافیایی تنها راه موصلاتی تهران به وارمین و برخی از شهرهای شرق کشور بوده و روزانه شاهد تصادفات و آتش سوزی های متعددی است.
وی با بیان اینکه در مواقعی که حادثه ای رخ می دهد به دلیل اینکه ماموران آتش نشانی باید از شهرری و قرچک به این مکان بیایند عملا با بعد مسافت و ترافیک جاده کاری از دست نیروهای امداد رسان بر نمی آید.
همچنین این در حالی است که مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران در گفت وگو با رسانه ها از افزایش تعداد ایستگاه های این مجموعه تا پایان سال جاری به 120 ایستگاه خبر داده بود.
ˈسعید شریف زادهˈ با اشاره به استاندار زمان حضور ماموران آتش نشانان به محل حادثه در شهر چهار دقیقه است، افزود: هم اکنون زمان رسیدن آتش نشانان در داخل شهر به محل حادثه 4 دقیقه و 25 ثانیه است که باید این زمان کاهش یابد تا کمک رسانی بهتری به حادثه دیدگان ارایه شود.
حال با این سخن مدیرعامل سازمان آتش نشانی بخش قلعه نو که ایستگاه ثابت و یا سیار آتش نشانی ندارند در صورت بروز حادثه نیازمند چه میزان زمان و منتظر چه فاجعه ای باشیم.
یک منبع آگاه دیگر در سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی شهرداری تهران گفت: دایر کردن ایستگاه آتش نشانی سیار در منطقه قلعه نو را مستلزم مواردی همچون تامین اعتبار به دلیل هزینه بالای ایجاد ایستگاه سیار، نیروی انسانی و خودروهای ویژه اعلام کردند.
وی که نخواست نامش در خبر فاش شود، افزود: این اقدام نیازمند همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط است تا بتوانند ضمن تامین منابع مالی نسبت به برقراری ایستگاه سیار و یا ثابت اقدام کرد.
بخشدار قلعه نو می گوید: پل عابر پیاده، حق آب، ایستگاه آتش نشانی مطالباتی است که شهروندان قلعه نو از مدیران و دولت دارند و این امر با توجه به نزدیکی پایتخت می تواند از مهاجرت آنان جلوگیری کند.
ˈکریم رئوفˈ با اشاره به زمان برداشت محصولات کشاورزی حضور یک واحد سیار حتی به صورت موقت موجب امیدواری مردم خواهد شد، افزود: با توجه به آمادگی مردم در واگذاری زمین، احداث این بخشداری نیز تمام سعی و تلاش خود را برای فراهم کردن زیر ساخت های دستگاههای اجرایی را به کار خواهد بست.
بخش قلعه نو از توابع شهرستان ری هم اکنون دارای 40 هزار جمعیت است که در 20 کیلومتری جنوب ری و در مسیر جاده ورامین قرار دارد و یکی از مناطق عمده تولید محصولات کشاورزی از جمله گندم و جو است.