آرشیو انعکاس
برای دسترسی به بخش های اصلی سایت از این قسمت استفاده کنید

پرویز صادقی ریاست شورای اسلامی باقرشهر: تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا از ثمرات بزرگ انقلاب اسلامی است .

راگا نیوز:انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) و با حمایت مردم شریف ایران اسلامی ، در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید و یکی از اهداف بزرگ این انقلاب پس از تشکیل ، سپردن اداره کشور به مردم بود .
پرویز صادقی ریاست شورای اسلامی باقرشهر: تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا از ثمرات بزرگ انقلاب اسلامی است .
به گزارش  راگانیوزبه نقل ازروابط عمومي شهرداري و شوراي اسلامي باقرشهر ، پرویز صادقی ریاست شورای اسلامی باقرشهر ضمن بیان این مطلب افزود : پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و مستحکم تر شدن پایه های این حکومت نوپا ، تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا از جمله برنامه هائی بود که در ذهن امام راحل (ره) متبلور شد و در سال ۱۳۷۶  عینیت یافت .
پرویز صادقی ضمن اشاره به توسعه باقرشهر از بدو حضور شوراها تصریح کرد : با حضور موثر اعضای شوراهای شهر و روستا که بطن جامعه بودند و شناخت بسیار خوبی در زمینه کمبودها و کاستی ها داشتند ، پیشرفت شهر در زمینه های توسعه ورزش همگانی را با ساخت و تجهیز مراکز ورزشی شاهد بودیم .
وی افزود : تا قبل از سال ۱۳۷۶ باقرشهر از نظر سرانه های ورزشی ، فرهنگی  و فضای سبز جزء محرومترین نقاط استان تهران بود اما امروز شاهد هستیم با ساخت و تجهیز سالنهای ورزشی فدک و غدیر و همکاری در ساخت سالن ورزشی بسیج باقرشهر موجب شده است تا برای هر شهروند بیش از یک متر مربع سرانه ورزشی موجود باشد .  ارتقاء سرانه فضای سبز شهری به بیش از ۱۳ متر مربع و تاسیس سه فرهنگسرا ی عطر نرگس ، آفتاب و استاد شهریار سبب شده است تا باقرشهر یکی از شهرهای نمونه استان محسوب گردد و تمامی این خدمات به نعمت انقلاب اسلامی و خونهای پاک شهدا به دست آمده است .
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.