آرشیو انعکاس
برای دسترسی به بخش های اصلی سایت از این قسمت استفاده کنید

پورمحمدی: مسئولان گرفتار حرف‌های اشاره‌ای، اقدامات تفرقه‌افکنانه و فرمول‌های غلط شده‌اند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با نقد عملکرد مسئولان در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی گفت: متأسفانه مسئولان ما گرفتار حرف‌های اشاره‌ای، اقدامات تفرقه‌افکنانه و فرمول‌های غلط شده‌اند.

پورمحمدی: مسئولان گرفتار حرف‌های اشاره‌ای، اقدامات تفرقه‌افکنانه و فرمول‌های غلط شده‌اند
به گزارش راگا نیوز مصطفی پورمحمدی در جمع مردم مسجدالنبی شهرری گفت: «تمام دلهره استکبار جهانی از استقلال، پیشرفت و نسل جدید دانشمندان جوان ایرانی است که میانگین سنی آن‌ها سی ساله است. چرا که غرب می‌داند مردمی که با دست خالی و بدون هیچ حامی و پشتوانه‌ای نظام تا بن دندان مسلح شاهنشاهی با تمام حامیان خارجی‌اش را ساقط کرده است، وقتی به این درجه از رشد، توسعه، رفاه، آبادانی و پیشرفت برسد، دیگر متوقف کردن آن‌ها کار دشواری است.»

رییس سازمان بازرسی کل کشور  با تبریک ورود به سال سی و چهارم انقلاب اسلامی، به تسلط بریتانیا و ایالات متحده بر منابع و صنایع ایران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: «در دوران ستم شاهی همه امور مملکت از تعیین نخست وزیر و وزرای مهم گرفته تا کشاورزی ما توسط انگلستان و آمریکا انجام می‌شد. به همین دلیل هم در یک مملکت شیعی، سیزده سال فردی بهایی نخست وزیر می‌شود.»

وی با اشاره به اختناق و فشار شدید ساواک و نیروهای نظامی شاه بر فضای عمومی کشور افزود: «در سال‌های پایانی حکومت شاهنشاهی، وحشت افکنی رژیم به حدی رسیده بود که کسی جرأت کوچک‌ترین انتقادی نداشت. حتی عمل به وظیفه دینی تقلید و داشتن رساله عملیه امام خمینی(ره) نیز جرم محسوب می‌شد. اما با تمام این سخت گیری‌ها، حکومت نظامی‌ها و قتل عام‌ها،انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و صحنه تحولات عالم را بر هم زد.»

پورمحمدی با برشمردن امتیازات استراتژیک ایران در خاورمیانه و همچنین توان نقش آفرینی ژئوپولتیک ایران در جهان گفت: «سقوط نظام شاهنشاهی و از دست دادن ایران با این همه امتیازات استراتژیک برای منافع استکبار جهانی بسیار دردناک بود. به همین دلیل قدرت‌های جهانی در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی درصدد برآمدند تا با برانگیختن عمال داخلی و کسانی که قدرت انقلاب اسلامی را درک نکرده بودند، در کردستان، خوزستان، ترکمن صحرا و گنبدکاووس فتنه‌های تجزیه‌طلبانه به پا کنند. اما دشمن به زودی فهمید که با این حربه‌ها نمی‌تواند رو در روی انقلاب بایستد، به همین خاطر جنگ تحمیلی را علیه ملت ایران راه اندازی کرد.»

وی با ذکر چالش‌های ایجاد شده توسط معاندان جمهوری اسلامی و دشمنی‌های استکبار جهانی علیه ملت ایران افزود: «ما در حالی انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندیم که هیچ یار و یاوری در منطقه و جهان نداشتیم. ایالات متحده، اروپا، شوروی و حتی چین در برابر مردم و همراه با نظام شاهنشاهی بودند. جالب است بدانید که در دو سال پایانی حکومت محمدرضا پهلوی، رؤسای جمهور آمریکا و چین با وجود شعله‌ورشدن آتش اعتراض انقلابی مردم، به تهران سفر کرده و مناسبات محکمی را با نظام شاهنشاهی ایجاد کرده بودند.»

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به فشارهای اقتصادی و تحریم‌های تجاری ایالات متحده و اتحادیه اروپا بر علیه جمهوری اسلامی گفت: «بمب اتمی و حقوق بشر بهانه‌های غرب برای فشار آوردن بر جمهوری اسلامی است. در دهه 60 که ما در زمینه انرژی هسته‌ای فعالیتی نداشتیم که آن‌ها جنگ تحمیلی را علیه ما به راه انداختند. سال نخست پیروزی انقلاب اسلامی پنج انتخابات در ایران برگزار شد، اما آمریکا دارایی‌های ما را به بهانه‌های واهی مصادره کرد. این مسائل نشان می‌دهد که استکبار جهانی از تداوم ایمان انقلابی و رویش‌های جدید انقلاب اسلامی که با رشد و توسعه فناوری‌های جدید و همچنین پیشرفت همه جانبه کشور در زمینه‌های مختلف می‌هراسد»

پورمحمدی با تأکید بر این نکته که نگرانی غرب از انقلاب اسلامی نه به سبب احتمال دستیابی جمهوری اسلامی به بمب هسته‌ای و نه بهانه‌هایی نظیر حقوق بشر است افزود: «تمام دلهره استکبار جهانی از استقلال، پیشرفت و نسل جدید دانشمندان جوان ایرانی است که میانگین سنی آن‌ها سی ساله است. چرا که غرب می‌داند مردمی که با دست خالی و بدون هیچ حامی و پشتوانه‌ای نظام تا بن دندان مسلح شاهنشاهی با تمام حامیان خارجی‌اش را ساقط کرده است، وقتی به این درجه از رشد، توسعه، رفاه، آبادانی و پیشرفت برسد، دیگر متوقف کردن آن‌ها کار دشواری است.»

پورمحمدی با اشاره به این نکته که دشمن می‌خواهد جوانانی که در ایام انقلاب اسلامی رشد علمی و معنوی یافته‌اند را از دامن نظام بگیرد گفت: «فشار دشمنان با این هدف صورت می‌گیرد که راه انقلاب اسلامی ناتمام گذاشته شود. آن‌ها می‌کوشند با سنگ‌اندازی‌ها و تبلیغات روانی خود، نسل اول انقلاب را ناامید و نسل‌های دوم و سوم انقلاب را از آرمان‌های انقلاب دل‌زده کنند.»

وی تداوم راه انقلاب اسلامی توسط جوانان را باعث ایجاد تحولات بزرگ و اساسی در دنیا دانست و افزود: «وقتی مقام معظم رهبری می‌فرمایند که در یک پیچ بزرگ تاریخی هستیم، نظر به همین رویش‌های جدید انقلاب اسلامی و نسل جدید جوانان برومند و فهمیده دارند.»

پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ایستادگی نسل‌های مختلف در برابر دشمنان انقلاب اسلامی، به تحکیم وضعیت داخلی کشور و رسیدگی به مشکلات اشاره کرد و با بیان این نکته که باید پایه‌های انقلاب اسلامی را محکم‌تر از دیروز کرد افزود: «پایه‌های امروز انقلاب اسلامی با حل مشکلات اقتصادی کشور محکم‌تر می‌شود. وقتی مقام معظم رهبری در چند سال اخیر به طور پیوسته بر مسئله اقتصاد تأکید می‌کنند به این خاطر است که ایشان متوجه شده‌اند که دشمن از تمام راه‌هایی که می‌توانسته است به انقلاب صدمه بزند، ناامید گشته و این بار آمده است تا از راه اقتصادی به مقابله با انقلاب بپردازد. چه اینکه اگر دشمن بتواند اقتصاد کشور را زمین‌گیر کند، می‌تواند انقلاب اسلامی را از حرکت باز نگه دارد. پس وظیفه همگانی ما مسئولین این است که به فکر مشکلات اقتصادی کشور باشیم و برای حل آن‌ها اقدام کنیم.»

رییس سازمان بازرسی کل کشور با نقد عملکرد مسئولان در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی گفت: « متأسفانه مسئولان ما گرفتار حرف‌های اشاره‌ای، اقدامات تفرقه‌افکنانه و فرمول‌های غلط شده‌اند. با اینکه در کشور ما دانشکده‌های اقتصاد فعال و کارشناسان آگاهی وجود دارد، به نظرات آنان در زمینه‌های اقتصادی توجه نشده و سلیقه‌های شخصی در اقتصاد کشور اعمال می‌شود.»

پورمحمدی با نقد سخنانی که فرمول‌های دانشگاهی در زمینه اقتصاد را برگرفته از دانش‌های غربی ارزیابی می‌کند گفت: «مگر دانش‌های پزشکی را از کجا گرفته‌ایم؟ مگر تکنولوژی‌های آزمایشگاهی در تشخیص بیماری را از کجا گرفته‌ایم؟ مگر هواپیمایی را که سوار می‌شویم، ساخت کشورهای غربی نیست؟ مگر اتومبیلی که سوار می‌شویم از غرب نیامده است؟ پیامبر ما به ما آموخته است که « اطلبوا العلم ولو فی الصین» و با وجود این معارف نبوی واقعاً شنیدن حرف‌هایی نظیر این‌که فرمول‌های اقتصادی از غرب آمده است، پس نباید استفاده کرد، خجالت‌آور است. پیامبر ما می‌گوید که دل و عقل خود را به کسی ندهیم، اما دانش را از هر کجا که باشد باید اخذ کنیم.»

وی اخذ دانش و تخصص از دنیای غرب را بلااشکال دانست و افزود: «علم مقدس است، هر کجا که باشد.»

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.