افزایش 100 درصدی اعتبارات حوزه هنری ری در سال جاری/ ایجاد 500 فرصت شغلی خانوارهای بدسرپرست و بیسرپرست
به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز گذشته احمد مسجدجامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در نخستین تهرانگردی خود در سال ۹۳ برای چهارمین بار به منطقه 20 و اماکن فرهنگی و قدیمی شهر ری رفت و بیست و یکمین مرحله تهران گردی خود را با حضور شهردار منطقه 20 و فرماندار ویژه شهرستان ری آغاز کرد.
رئیس شورای شهر تهران با حضور در یکی از کارگاه های سفالگری شهرری خاطرنشان کرد: بهزودی شهرک صنایع دستی در شهرری راهاندازی خواهد شد که این مجموعه با همکاری میراث فرهنگی، شهرداری و فرمانداری افتتاح خواهد شد.
مسجدجامعی از راهاندازی نمایشگاه دائمی صنایع دستی و کاروانسرای شاهعباسی نیز خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت شهر ری، بنا داریم بازارچهای را در کاروانسرای شاهعباسی راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به ایجاد نمایشگاه موقت صنایع دستی در کاروانسرای شاهعباسی همزمان با ایام نوروز 93 اظهار کرد: طی مصوبات بازدید های گذشته ای که از این منطقه تاریخی داشتیم و با همت مدیریت شهری منطقه 20 موفق شدیم این کاروانسرا را تا حدی سروسامان داده و 32 غرفه صنایع دستی در آن برای نوروز 93 ایجاد کنیم. اکنون قصد داریم با احیا و بازسازی کامل کاروانسرای شاهعباسی بازارچه دائم صنایع دستی را در این محل احیا کنیم.
رئیس شورای شهر تهران همچنین تاکید کرد: اعتبارات شهر ری در حوزه هنری امسال 100 درصد افزایش مییابد.
ایجاد 500 فرصت شغلی خانوارهای بدسرپرست و بیسرپرست ری
رئیس شورای شهر تهران سپس در منزل یکی از هنرمندان شهرری، خانم 50 سالهای که علیرغم بیسوادی، نقاشیهای منحصر بفردی را میکشد حضور پیدا کرد و دقایقی را با وی و خانواده اش گفتوگو کرد.
احمد مسجدجامعی، پیشنهاد ایجاد 500 فرصت شغلی در فضای هنری برای خانوادههای بدسرپرست و بیسرپرست را به مدیریت شهری شهرری مطرح کرد که آنها نیز اظهار امیدواری کردند تا نیمه نخست امسال بتوانند این امر را محقق کنند.
رئیس شورای شهر تهران سپس در ادامه در خانه ایرانی (جمعیت امداد دانشجویی – مردمی، امام علی (ع)) حضور پیدا کرد که در این خانه خدمات تحصیلی و حمایتی به محرومان و نیازمندان ارائه میشود.
۹ اصله نهال به نام ۹ نفر از مشاهیر شهرری در بیمارستان فیروزآبادی کاشته شد
مسجد جامعی در ادامه بازدید خود از شهرری با حضور در محوطه بیمارستان فیروزآبادی به همراه مسئولان بیمارستان فیروزآبادی و همچنین فرزند مرحوم آیتالله فیروزآبادی 9 اصله نهال به یاد 9 تن از مشاهیر شهرری در محوطه بیمارستان فیروزآبادی غرس کرد.
وی اظهار داشت: آیتالله فیروزآبادی یکی از مشاهیر بنام شهر ری بوده که در دوران زندگانی خود خدمات ارزشمندی را به مردم داشته است. رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: امیدواریم مردم همیشه به یاد مشاهیر کشور باشند و یاد آنها را زنده نگه دارند.
نهالها به نام آیتالله فیروزآبادی، سیدرضا میرفتاح، حسین کریمان، خاله حُسنی، حاج حسین اثنی عشری، مرشد ترابی، پهلوان ملا علی چراغچی، دکتر ژوزف اسکواری و شهید مرتضی آوینی کاشته شد.
خانم رحیمی مدیرعامل جمعیت امداد دانشجویی – مردمی امام علی(ع) درباره فعالیت این جمعیت اظهار داشت: اکثریت افرادی که در این مجموعه کار میکنند دانشجویان هستند که این افراد نیازمندان را در سطح تهران و شهرستانها شناسایی میکنند.
وی افزود: هماکنون در محلات آسیبخیز تهران دفاتری راهاندازی شده است که به نیازمندان کمک میکند.
رحیمی افزود: در برخی از شهرستانها نیز جمعیت امداد دانشجویی – مردمی امام(ع) راهاندازی شده که از آن جمله میتوان به شیراز، مشهد، کرمانشاه، اصفهان اشاره کرد.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه تهرانگردی خود از بقعه جوانمرد قصاب – بقعه مقدص بیبی زبیده(س) – قلعه الیمون – آتشکده زرتشتیها – بزرگترین تأسیسات فاضلاب حاشیه شهر تهران و همچنین بقعه بیبی شهربانو بازدید کرد.
مسجدجامعی در حاشیه بازدید از بقعه جوانمرد قصاب، اظهار داشت: این بنا باید با مشارکت اتحادیه صنف قصابان و میراث فرهنگی و همچنین شهرداری حفظ و بازسازی شود.
240 کیلومتر از منطقه 20 خارج از حریم شهر است
منصور کتانباف شهردار منطقه 20 در جریان بازدید رئیس شورای اسلامی شهر تهران ازنواحی خارج از محدوده شهری و روستاهای اطراف منطقه 20 با بیان اینکه 240 کیلومتر مربع از منطقه در حریم شهر واقع است، گفت: وضعیت ساماندهی و کنترل حاشیهنشینی نسبت به سالهای قبل بهتر شده است.
کتانباف افزود: حاشیهنشینی در سالهای اخیر با تلاش شهرداری کاهش پیدا کرده، هر چند که این مشکل در منطقه 20 به دلیل ویژگیهایی که دارد بیشتر از دیگر مناطق است.
وی با تاکید بر اینکه ساماندهی حاشیهنشینی در دستور کار جدی شهرداری منطقه 20 است، در این خصوص ادامه داد: بخش عمده منطقه 20 یعنی حدود 240 کیلومتر مربع جزو حریم شهر محسوب میشود و ساکنان آن در روستاها و سایر نقاط جمعیتی حضور داشته و به فعالیتهای دامپروری، کشاورزی و صنعت مشغول هستند.